Julmysbilder =)

NU har mina julkänslor kommit :) Äntligen, vaknade i morse och kände hur skönt det ska bli & vara ledig en hel vecka och att snart är det jul och nu ska jag iväg och köpa en bra julskiva =)



Jag & Mathias =)



That´s it! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

haha, vilka jobbnarkomaner vi är :) skönt med några lediga dagar för oss under jul, det behövs ;) på julafton ska jag och jonas fira hos min mormor och morfar med mamma, och juldagen hos min farmor med pappa, och så fika hos jonas mamma. full fräs :) undrar redan hur det där blir framöver, för man lär ju inte vilja åka runt hela julafton för alla lär ju vilja träffa lillaiongen :) var hamnar ni någonstans i år, eller firar ni hemma? är bilden förresten på erat hus? SJUKT mysigt isf! jag vill också ha hus! :) och vilken fin mage du har, den är större och mycket finare än min, avis ;)

Postat av: sanna

haha, ja, julen är ju ett fett stressmoment :) passar ju oss megastressade jättebra, not! ja, vad kul, jag hälsar gärna på! det ser jag fram emot! :) men lätt att vi ska tillbaka till samma form som innan graviditeten sen, man får ju ångest av att se ut som ett hus :)

Postat av: Susanna

Tjockiiiis!!! hahahah! ;) Pöss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback