sista veckan

sista veckan förhoppningsvis, idag går jag in i v 40 (!!!)
.
känns helt sjukt, som man har väntat på dom här veckorna och räknat och tänkt, gud vad länge det är kvar !
nu är det snart färdigt, jag räknar ju kallt med att gå över 2 veckor men det är bara 1 vecka kvar till BF !

känns både härligt & skrämmande, man har ingen aning om vad som väntar, hur allt kommer att bli, hur våran älsk kommer att se ut och vad h*n kommer att ha för personlighet, det är som en helt ny värld som öppnas.
Kommer förmodligen att kännas jättekonstig att inte vara  gravid ngn mer, bara tanken av det känns konstigt.
min rumpa, mina lår & mina armar kommer att se GIGANTISKA ut utan den här magen haha.

senaste dagarna, typ sen lördag, har jag känt mig totalt osocial, eller som att jag behövt lite tid för mig själv och sen har m inte jobbat under hela helgen så vi har fått vara med varann , det har varit skönt.
blir man såhär osocial sista veckan?

idag tänkte jag nog ta ig in till stan, jag blir ju folkskygg snart här i byn , haha :)
eller ta mig åtminstone till storheden eller ngt och socialisera mig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Marie

Jag blev aldrig osocial, men det ligger inte i min natur att vara det så det kan ju bero på det. ;)



Passa på att ta tid för varandra nu, visst kommer kunna göra det senare också, men det blir på ett hela annat sätt. Njut av att älska din man mest av allt och vara älskad av din man mest av allt för om några månader (det brukar ju som ta lite tid i början) kommer ni aldrig välja varandra först längre. Inget att sörja, absolut inte, sånt är livet! :D



Njut av dina sista dagar som gravid, du kommer sakna dem otroligt mycket när det är över. Fast då har du ju något ännu bättre att njuta av. :D

Postat av: Emma

Tiden går så fort.. Håller med Marie, njut av din karl så mycket du kan för snart åker han ner på andraplats :P Men så är det, och det är som sagt bara helt naturligt. Gå ut och ät en mysig middag kanske? Det blir lite bängligare när man ska ha en bebis med sig sen :)



Jag fick massa tips om att sooova innan, och det gjorde jag! Fast nu har ju Milla sovit hela nätterna sen hon var typ 3 veckor så jag har ju inte direkt någon sömnbrist. Jag målade naglarna, fixade håret, rakade ben osv innan förlossningen så jag kände mig fin. Det är mycket värt sen måste jag säga, man känner sig nog risig ändå efter förlossningen så det är skönt att iallafall vara lite fin :) Lycka till! :D

Postat av: Susanna

Oroa dig inte om det... man blir innåt och börjar fundera och hitta sig själv innan förlossningen. Kroppens och själens sätt att förbereda sig....

Postat av: Linnea

Jo, man blir osocial sista veckan.. :) Jag blev det iaf..



Skönt att allergierna verkar gå över rätt fort ändå, fast det är inte så bökigt att utesluta ägg. Mjölk går bra bara han inte dricker det..



Vad skönt att bara vara med sin karl. Det saknar jag lite nu, men samtidigt är det så mysigt att vara en familj att det känns nästan konstigt att bara vara jag och han om vi ska äta ensamma. :)



Jag börjar jobba om en vecka och jag längtar så!! Du kanske får barn på min första arbetsdag.. Haha.



Lycka till med förlossningen och allt som kommer, det kommer att gå så bra ska du se! :)



Jag får skriva sen när vi har fått igång internet i stugan.. :)

Postat av: Jenny H

Hej Jonna! Hamnade här och har läst dina tankar i väntan på eran bebis. Känner så igen mig i mycket av det du skriver, och minns hur ofattbart det kändes när jag var gravid med E. Nu när vi väntar tvåan är det lite lättare att greppa detta mirakel som det ju är att få barn. Önskar er stort lycka till och hoppas att du slipper gå allt för mycket över tiden, de sista dagarna känns ju sååå sega. Och jag minns förresten att jag också blev så där lite inåtvänd strax innan förlossningen, det är nog naturen som ordnat det så. Mvh Jenny (i Rutvik).

Postat av: sanna

jag blev äckligt off sista veckorna och låg typ och åt med mina dubbelhakor som sällskap! ;)



jag är på helspänn och sover med mobilen brevid mig för att jag är så nyfiken gumman!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback