i love food

Torsdag idag alltså, veckorna går fort :)

Har märkt att skrutten har hittat en bästa kompis, jo min urinblåsa ! Jag tycker väl att det är inte sååå jävla kul, gick på stan en sväng idag och så PANG! AKUT kissnödig, så är det ungefär hela nätterna & dagarna. Sen är det ingen höjdare att skratta jättemkt när det blir sådär nej :) knipövningar,knipövningar,knipövningar, that´s the shit :)

Var & fikade idag m Sara,Leo & Pontus på Wayne´s , dom har en gudomligt god chokladkaka :) satt där ett par timmar, mkt trevligt var det . bestämde även att första helgen i april ska vi på after work på Allstar, Sara hade varit där och rek. det starkt :) Tyckte att det var en mycket bra idé, jag känner att jag vill komma "ut", men inte typ på Oliver´s, utan käka lite gott och sitta kvar & umgås, M tycke oxå att det lät som en bra idé :)

Idag var jag inte sugen på ngn mat alls :( Gjorde soppa igår som iofs var väldigt god, men åt upp allt till middag igår/lunch idag såklart så glufsig som jag är. Har iaf ätit en baguette nu från Subway m kyckling & vitlöksdressing *mums* , köpte en 30 cm så att jag skulle ha halva till lunch oxå imorn, men jag var ganska hungrig så det vart inge kvar ;) haha, så ovanligt då :)

Imorn ska jag & fika  m Sanna mest troligt på Roasters, mitt andra hem som det har varit, så jag är så lycklig att de öppnar igen :)
Jag vet precis vad jag ska ha oxå, en Piattino (grillad kycklingbagel m spenat), det är sjukt gott och det enda jag tänkt på idag , haha :)
Mat,mat,mat :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

jadu, j är helt galen och tränar som en tok med lulekamraterna, en springklubb. själv vill jag också springa, men jag orkar typ gå ut med soporna, ja, du vet ju ;)



fan vad gott med fika, vi måste ju fira att jag ska vara hemma och dega ;) haha, fan vad rastlös och FATTIG jag kommer bli. tror också allstar är svinbra, där måste vi hänga sen!



haha, lilla 30 cm baguetten, det är bra, mata på bara. själv åt jag tre bitar lasagne och en fet jävla muffins för ett tag sen. och, icket att förglömma lilla jokken. typ en hel tetra! jag blir ruinerad!



köpte saft idag, med svartvinbär. not in a million years lika gott. behöver jag säga att jag handlade på ica förresten, typ 160 pix (igen!) :)

Postat av: Linnea

Hej igen! Läste du min fl-berättelse? Hoppas att du inte blev livrädd? Det kommer att gå bra ska du se.. Och sen kommer det bästa av allt = bebisen!! Fokusera på den istället, och inte bara på förlossningen! :)

Läste du förresten vad min mamma hade skrivit efter din kommentar på min blogg? (Mamma är barnmorska och jobbar på förlossningen) Tydligen så fastnar aldrig barnet, så det behöver du inte vara rädd för. :)

Postat av: Karin

Det där med promenader och kissnödighet har jag också noterat. Ytterst irriterande.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback