2008-12-31

Nyårsafton idag.

Vi ska vara hemma hos oss i Rutan, jag & M och en massa goda vänner, så vi blir kanske en 15 stycken =)
Har varit på bolaget med Mathias och där hittade även jag en jättefin flarra m mousserade som jag kan skåla med för 27 kr/ flaska, det är billigt m alkoholfritt och förhoppningsvis gott oxå =)

Har precis käkat frukost och tänt en massa ljus, det stormar ute, trodde att huset skulle lyfta inatt !
Som mysigt men det blir nog inge raktskjutning om det fortsätter storma såhär mkt.

Hoppas att ni får ett gott avslut på året och en bra början på det nya !

xo xo

Jonna

P.s nu är jag i v 17 och därmed 5:e månaden *woooooow* =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skruttens första plagg

Inhandlat igår på rea , jag kunde bara inte låta bli =)

Om det blir en tjej så kan  Sannas skrutt få den =)
Lindex Shop Online - Body/>>

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Juldagen

Nu äntligen är denna hemska, härliga jul över.
Jag tycker det är mysigt med jul, men jag & M är alltid runt på så många olika ställen så det bli ett jäkla stressmoment bara hela julen :( men nu hade vi delad upp besöken på 2 dagar iaf så fick träffa alla söta små syskonbarnen och mina syskon:) Vi fick en massa fina julklappar och skrutten i magen fick oxå ett par sockar av min mamma , trots köpförbudet som jag gett åt våra nära och kära då vi inte vart på ul än och har inte börjat köpa nå saker än själv heller ( förutom ett par Lundmyrsockar ;) ) och har faktiskt vart och tittat på barnvagnar och det lutar mot en Emmaljunga edge duo kombi m sportchassi eller en Brio Happy, vi som bor på "landet" måste ha en rejäl vagn m 4 stora hjul :) och ett svängbart styre.

Har vart hos mamma i 3 dagar och det har varit så skönt, hon skämmer bort en totalt och till min glädje så frågade hon om hon kunde komma och fira jul hos oss nästa år (alla mina syskon firar hemma hos sig med sina barn) och självklart så får hon det, Mathias sa att hon frå gärna komma redan en vecka innan :)  Så vi har väl bokar in det preliminärt iaf, så som det ser ut nu så är vi hemma hos oss nästa jul *skönt*

Idag eller imorn ska vi åka till Lappträsk, Haparanda till våran stuga och vara där resten av veckan tror jag, köra skoter, grilla korv m.m. förutom annadagen då jag jobbar natt på statt i baren och på måndag är det jobb igen :/

Endast 2 v och 1 dag till UL, jippiii :)

v 16 24/12-08


Bäcken på vintern i våran stuga  :)

  

Nu ska jag kolla m älskling när vi ska åka, är så sugen på att åka skoter =)

Kram/J

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julmysbilder =)

NU har mina julkänslor kommit :) Äntligen, vaknade i morse och kände hur skönt det ska bli & vara ledig en hel vecka och att snart är det jul och nu ska jag iväg och köpa en bra julskiva =)



Jag & Mathias =)



That´s it! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredag

Alltså allt går emot mig jst den här senste veckan.
Först hade jag en jävla magsjuka och sen hade jag även känningar av ev urinvägsinfektion men släppte det som men imorse...alltså..jag fick jag så sjukt ont när jag kissade på morgonen, så bestämde mig för att gå till jobbet och ringa till VC sen.. fick tid kl 14,00, åkte dit, de tog prover och ja...INTE EN ENDA BAKTERIE!!! WHAT!?!? ja det är ju superbra, men vad är det då?? ja, det visste i läkarn heller och undrarde om jag verkligen haft sååå ont? JAAA, jag har haft det förr och vet exakt hur det känns. Nu har det som släppt, så om det kommer tebax så blir det SUnderbyn i helgen, det är ju sjukt jobbigt att ha det. Hoppas att allt är bra m bebban bara, har någon nån aning om vad det kan vara? kan det bli så om den ligger mot urinblåsan? Ja, hoppas att det släpper, fortsätter att kurera mig med citrondricka.

Ikväll så har jag, M och Frida vart ut & käka på kina, så gott  *mums* och mer "utemat" blir det på måndag, då vi ska ha en liten re-union med några av mina stall/gamla jobbkompisar ska ut och käksa och träffas såhär före jul *mys*

Har bakat pepparkakor (som inte ville lossna från plåten då jag inte hade ngt smörpapper :/ ) och jul-/smörstjärnor idag + tänt en massa ljus, så det ska va lite xtra mysigt. Imorn blir det sista (I hope) julhandeln och sen bara ta det luuuugnt, gud va jag ska sova ut imorn (och vaknar garanterat svintidigt*suck*)...

Lite bilder v 15 på magen :)

                

Haha , okej jag ser ganska tjock ut, men jag är bara lite rund om magen ;)

//J

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Njuter....

Gud va skönt, idag har jag varit på massage, vi har bland annat det som friskvård på jobbet, att gå 1 gång i månaden hos en massör. Har haft så sjukt ont i huvudet i flera dagar nu, eller flera veckor till och från och idag när jag la mig hos massören frågade hon på en gång om jag haft ont i huvudet, för mina muskler var sååå korta. Nu har all spääning släppt och ska tillbaka till henne den 29/12 för en omgång till så att det släpper ordentligt.

HOn är så himla bra, hon vet ju såklart om att jag är med barn och jag litar fullständigt på henne att hon gör det man "får" göra på en gravid, det andra på mitt jobb hade t ex fått ligga på en spikmatta, som såg otroligt skön ut (haha) men inte jag, för den stimulerar för många punkter i kroppen, så det blir endast nack-axelmassage för mig de närmasta månaderna.  Det är skönt det med, men skulle bara vilja att någon knakar till min ländrygg, har sån värk i den, men förstår ju såklart att det inte går och det är ju inte olidlig värk.

Har funderat på en till sak som jag ska nog ringa till BM om, det knakar i mitt bäcken, höfter när jag t. ex vänder mig sängen, kliver ut från bilen..Vissa säger foglossning, men har man inte ont då? och kommer inte det senare? för jag har inte det minsta ont, men det känns lite skumt...som att den vill rymma? =)

Åh, va långt inlägg det blir men skitsamma, vi har funderat lite mer på namn idag, är inte riktigt överens...eller inte alls egentligen men har iaf hitatat några som vi båda tycker om :) Har även skrivit en att fixa-lista, kanske lite tidigt men det är ju så mkt som ska fixas och så får vi skaffa dubbelt av vissa grejer ¨å vi har våran stuga oxå som vi kommer nog att spendera en hel del tid i till sommarn.

Längtar till UL den 9/1, för det känns som att bara man får se där att allt är ok, så vågar man kanske börja handla lite saker oxå.. Det vill jag så gärna :) Har verkligen fasnat för Lundmyr of Sweden, dom har ju gudomligt söta saker!

Allt känns så spännande nu, det börjar kännas mer verkligt, då magen växer och jag börjar bli piggare, så riktigt njuta av graviditeten iaf för tillfället =)

Ska gå ner och äta lite kvällsfika, och sen gå & lägga mig & läsa en bok.
Imorn är sista dagen på jobbet, sen blir jag ledig en heeeel vecka =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

This is me

Ett första blogginlägg.

Kort & gott så väntar jag & min kära sambo vårat första barn, som beräknas komma den 14 juni 2009 och är sååå efterlängtat :)

Jag heter Jonna, 25 år (-83) , bor i Luleå men min kära sambo Mathias,27 år
This is me and my babe ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()