Heffaklump

Oj, vilken trevlig brud-date vi hade igår jag,Minna,zof & Mia här hos Minna och vilken chock dom fick! Av hur stor jag blivit, Zof var ändå roligast,hon fick som en riktigt chock :) haha, tjejerna tycker att jag blivit en aaaning rundare. det tyckte mamma oxå, eller hennes reaktion var "guuud,vilken fiin & rund mage, du ser så hälsosam ut, men du brås på mamma och kommer att bli enorm, men oroa dig inte, alla vi tjejer har tappat allt lika fort :) " Det låter väl bra ?

Har sovit bredvid Kim & Minna inatt , så mysigt & ha en liten i sängen =) Vaknade av ett mess M skickat , och tänkte att kl var 09,00, nej nej, jag kollade fel inser jag nu en timme senare *oops* så vi har klivit upp vid 8, haha. Kim hade nog sovit vidare om jag inte börjat prata med han =)

Vi ska iaf göra oss iordning & börja dra oss mot stan sen och shoppa lite, eller Minna ska shoppa, jag har inte så mkt pengar tillövers..Platta håret & spackla på lite, sen åker vi..

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jaha

Iväg åker jag till Haparanda, blir en stressig helg, så söndag är jag nog okontaktbar för sover nog mest troligt hela dagen :) Men kul ska det bli, träffa en massa vänner och så. Ikväll så ska jag ha myskväll m Minna och hjälpa henne att fixa till festen , det blir nog skitbra =)

Älsklingen i magen har levt om ganska mkt idag, känns som att hon ligger på urinblåsan är kissnödig HELA tiden. Min andra älskling M är i Umeå och jobbar hela helgen och i Ö-sund hela nästa vecka, så jag är ensam,ensam,ensam..Måste aktivera mig på kvällarna, men det brukar inte vara ngt problem =)

jag är trött redan, hur sa jag orka köra ?!?!?!?!

Hörs =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Proppmätt

Åååh, va mätt jag är! Gjorde pastagratäng m skinka till middag. Färsk tagliatelle,skinka,pastagrädde,vitlök,s&p & PIZZAKRYDDA , mums vilken god kombination :) och till efterrätt åt jag en munk fylld m vaniljkräm/jordgubbsylt , haha, svull :) Nu är jag proppmätt, för stunden, men har inhandlat SMÖRpopcorn (M hatar dom så passar på nu) och hyrt en film, så det blir en mys-hemmakväll ikväll .

Har även bokat tid till VC idag, för att jag ska få ett läkarintyg till ridningen och få tillbaka lite pengar. det är ju inte det lättaste att få en tid till läkaren alltså, fick förklara 1000gånger åt henne att min BM bett mig ringa & boka en tid för att jag har ont & måste ha ett läkarintyg, nåja till slut gick sköterskan med på att ge mig en tid, så på tisdag ska jag dit & fixa det.

Gruvar mig för att betala räkningar idag, jo pengarna räcker of course, men det blir inte många slantar kvar, fick sån skitlön när jag var ledig en vecka i december, men det är väl bara att vänja sig med att snåla (HUR?!?!)
Jag har iaf satt ut min Ipod på Tradera eftersom den legat typ oanvänd i byrålådan i ett år nu, så får kanske en femhunka eller ngt.

Idag har lillen i magen vart liite lugnare, men efter jag ätit min jättemiddag & klev upp sparkade hon till ordentligt, inte sååå skönt när man är proppmätt, men det är mysigt ändå, lill skutten =) Mommy loves you so much already =)

Noep, ska hänga lite tvätt och ta på mig myskläder och baaara vila ikväll .

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

BM besök nr 2

Yes, var till BM imorse och lyssnade på hjärtljud. M är borta & jobbar i Umeå & jobbar så tog med min kära vän Sara & Lille Leo(5 mån). Hon började med att säga att "det kan ta en stund innan vi hittar hjärtljuden så bli inte orolig" 

Pust,stånk,stön..oj,oj, men så fort hon stoppade på den lilla apparten på min mage så hördes det jätte tydligt på en gång, och skrapade en hel den, hon sa att det var för att hon rörde på sig, lilla älsklingen :) Lilla hjärtat slog 145s/min vilket var bra.
KOllade även blodtrycket, hon sa inte "värderna" utan sa bara att det är lågt och bra, så jag litar på henne :)

Åh, känner mig lättad för stunden, att hon mår bra i magen, ska bara boka in ett läkarbesök nu,så jag får ett sjukintyg till ridningen, så att jag får tillbaka min terminsavgift, eftersom jag inte kan rida pga smärta i svanskotan, tro mig, jag har provat :( men det går tyvärr inte..men hon rek det här www.magplasket.dinstudio.se ska kolla in det :) Tydligen jättebra!

Nästa BM-besök 25 februari (blodvärde,blodsocker m.m.)

Nu ska jag göra ett sista ryck !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Rip Curl

Det blev alltså ingen ridning idag, så gick ner på stan för att söka efter en jacka som rymmer min mage, helst hela våren då :) Var in på alla affärer på shopping,smedjan,strand + hägglunds m.m. Det fanns jättebilliga jackor för typ 199-599 kr men INGEN som jag ville ha, antigen för tjock,för tajt,för stor, jag sökte efter en vinterjacka som är tunn och som jag kan växa i till våren.

Gick förbi Hardware Store, och tänkte att jag kikar in där ändå, trots att prisklassen brukar ligga ganska högt då de bara har typ märkeskläder och ville ju inte lägga ner såå mkt pengar.. men där var den, en svart Rip Curl, preciiis vad jag ville ha & rätt storlek ,enligt mig då, Frida som var med mig i telefonen under jack-shoppingen frågade tveksamt "är det säkert att du ryms i den hela våren", ja, det gör jag =) haha, hoppas jag, kom hem & M blev oxå lite tveksam, men va fan, har jag i vanliga fall xs måste jag ju kunna ha en M nu, för annars blir den så jävla stor under armarna och lång i ärmarna, så jag får väl köpa en till sen isåfall =)

och den här är PERFEKT som skidjacka sen..eller det är ju typ en skidjacka :)

Så nu är jag supernöjd, billig och inom budgetramen? Nej  ,men absolut värd hela slanten :)


(Annonsbild)



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Förbannat

Trodde att jag blivit av med "svanskote-smärtan" men inte det, så ingen ridning idag, för det gör sååå ont att bara sitta på en MJUK stol, tänk en hård sadel då & skumpa runt i en  timme..Jag vill verkligen inte sluta rida än, men får se vad BM säger på onsdag...Bitter är jag, ska på stan och tröstshoppa =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ingen rubrik alls

Söndag.Tråkig dag.Fast jag har fått vila ut iaf, har typ sovit hela dagen m älsk i soffan, inte ens tv:n har varit på :)
Åt hjärteplättar till middag (mmm, vi är väldigt trött båda två, men igår minsann var jag lite aktiv.

På morgonen nät jag vakna åkte jag in till stan, köpte några nybakade ciabatta & åkte till emma & fika frukost,jobbade på Ikea några timmar, efter det blev det lite shopping ljus & sånt, ni vet sånt man alltid behöver ;) fikade en sväng m Minna och sen hängde jag resten av kvällen hos mina systrar, först hos den ena som tömde sitt bebislager, så konkade med babygym,skötväska,massa overaller till hösten, leksaker m.m. och busade med sötungarna en stund =) sen till andra syrran,  lekte m barnen & hängde där ett tag. Haha, barnen sa, JOnna har stor mage =)

Igår kväll var vi hos mina svärföräldrar & badade bastu, dom tyckte att min vinterjacka börjar bli tajt och jag behövde en ny, så fick lite sponsring till den , sa att dom behöver inte ge någonting men hips vips var det en slant i min börs idag när jag kollade hemma, TACK=) Jag behöver verkligen en ny jacka, och det är väl rea nu typ på sånt ? ja, jag får kolla imorn.

Fundrar på om jag ska rida imorn, M åker ju bort på onsdagmorgon och är borta i typ 2 veckor (helgerna oxå) sså kanske lite quality.time sku inte skada + att jag har drömt så mkt om hästar, så är lite rädd om det betyder nå dåligt?! Måste ringa min sömntydningexpert, mamma :) Det kanske är bara att jag är lite orolig över om det sku hända ngnting min älskling i magen, är helt överbeskyddande redan :)

Nu ska jag glassa vidare & njuta av tösens sprattel i magen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

gott & blandat

Idag ska jag åka till stugan med min älskling , det blir nog en lugn kväll. M skulle köra isrally imorn, så då rinde jag til Ikea & sa att jag kan jobba någon timme, så imorn hittar ni mig på Ikeas köksavd 11-15 :) Sen efteråt ska jag till min syster för att kolla vad vi behöver för bebisgrejer, hon har ju 2 st småttingar så det finns en hel del grejer hon vill bli av med =) sen till andra systern kanske för att hämta skötbordet eller så tar jag det i nästa sväng.

Idag har min tös i magen levt om som tusan *mys* men hon ligger nog på tarmarn en hel del, min mage är helt CRAZY just nu *suck* men det hör väl till..

Har ngn bra förslag var man kan köpa en bra spjälsäng m sänkbar sida? Blocket kanske? ska hålla ögonen öppna iaf :)
Idag blir det en sväng till Babyproffsen som kör 50% på allt (utförsäljning tydligen enl min vän M) och kolla om jag kan fynda lite saker =)

Ha d bra så länge!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Shopaholic

Ja, som rubriken lyder, jag tor att jag är liiite shopaholic, men det är ju för HÄRLIGT =)
Speciellt nu när kan köpa små söta bebissaker åt våran egen lille älskling , hon lär ju ha större garderob än mig när hon föds :) Var på Polarn o pyret idag och shoppade för mina absolut sista pengar ett par skit söta brallor, och sku på lindex sen, dom hade ju halva priset på rea-priset, men hade glömt Lindexkortet hemma, så det får bli imorgon, tur att min älsk är generös när jag är pank =) annars hade jag inte haft råd att shoppa såhär 2 dagar före löning (skit kass lön by the way *suck)

Den kommande helgen ska jag iväg till Happis och jobba extra på Ikea så förhoppningsvis blir det BETYDLIGT bättre lön nästa månad =)

Har vikt in bebbekläderna i en låda så att dom inte bara ligger i en påse, såhär ser det ut (jag gillar färger ;) )

 

...och såhär ser jag eller min mage ut, den växer hur mkt som helst nu, börjar ju undra om det ligger 2 bebbar där inne ;)
Innan jag vart gravid vägde jag ca. 46,5-47 kg..nu? jo, hela 54,7 kg och allt sitter på brösten,magen, låren & rumpan (som jag ska motionera bort sen :) )

v 20


Kram mina vänner //

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Po. P

50% rea på polarn men jag har ju som inte pengar...men ska kika iaf  efter jobbet..=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndagstjat

Måndag IGEN, tycker att det mest är måndag hela tiden *gäsp* trött som få, men snart är det väl helg igen och måndag.. =)

I fredags så var jag sugen på "någonting" så jag gjorde en hel plåt med smörgåstårta andra gången i hela mitt liv, jo, bara sisådär, vad gör man inte för mat =) gott var det, så det har vi ätit heeeela helgen, förutom igår, då vi åt fiskpinnar till middag. Jag är och har varit allergisk mot fisk heeela mitt liv, men var så GRYMT sugen så var tvungen att testa...jajjomän, det funkade fin fint och gott var det :) Det känns som att det är det enda jag gör...ÄTER =)

Igår började jag måla våra super-ugly skjutdörrsgarderob (körsbärsfärgade*blä*)  högblank vita, det blir nog bra det där..det är 4 släta dörrar som är ca 70 bred, så jag tänkte att om jag målar dom först vit och sen något roligt på dom, typ barbapapa,nalle puh, eller något  i jätteformat, tror ni att det blir bra ? Jag tror det =) och så är det ju bra leksaksförvaring m.m. jaja ni får se sen när det är klart !

Idag har jag ännu ondare i revbenen (om det nu går) ska nog ringa BM imorn eller så väntar jag till nästa veckas besök, för läste någonstan att man kan ta alvedon/panodil mot det, men är inte alls sugen på att knapra piller varje dag..för ja, så ont har jag VARJE dag!!

Nu ska jag iväg & rida, brukar göra susen mot min ryggvärk =)

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

shopping & mat..

fick ett paket idag på jobbet, tänkte bara att men" jag har ju inte beställt någonting"? Öppnade och då hade min kära kollega kundtjänst-Linda från Umeå skickat en skiva m 2 ljudböcker åt  mig ,"gravidchock" och "ego girl" , sååå gulligt eller hur ? =) hon är så snäll. Vi pratar en del i telefon genom jobbet då, och hon har berättat om boken "gravidchock" och den låter hysteriskt rolig och nu när Mathias är borta hela veckorna kan jag ligga & lyssna och VARVA NER, i really need to do that :) så det var superbra!!

Sen ringde min vän M och sa att soppa skulle sälja en hel massa bebiskläder och att de var i fint skick och så för 10 kr plagget ! Så jag brummade till henne efter jobbet och kom hem med en full påse med massa fina kläder (som är som nya =) ) och endast 220 kr fattigare, bra fynd va =) hon sku lägga ut en massa märkesgrejer på tradera, så ska hålla koll på dom där oxå.

Tjejerna sku ha junta-kväll ikväll, men det blir hemmakväll för mig, måste ta det lugnt en kväll, har vart så trött och har så ont i revbenen *suck*..
 
I matväg har jag stekt en hel hög med plättar och ätit alldeles för många, så är sprickfärdig nu, var även förbi bageriet och köpte en bygårskaka, ni vet en såndär "dubbelmacka" m vaniljkräm i mitten och glasyr+strössel på,(okej, jag var hungrig när jag handlade) lite väl optimistisk hur mkt det skulle rymmas i min mage =) men kanske om ett tag..och på tal om mat, vad åt jag till lunch??...jo, hade tagit med mig risgrynsgröt men det blev ett skrov från JV-grillen..haha, en jävligt onyttig dag idag, me like =)

Nu ska jag gå ner och lägga mig framför tv:n och ta det lugnt.

Hittade förresten den här på hm, visst är dom söta ?!?! men vår bebis är nog lite för liten för att hinna / kunna ha den, vet ju inte vilken storlek den är typ hösten/våren-10 ..

 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

middag

Blev inge fiskpinnemiddag idag, det blev en 3-rätters på  Waldorf istället, inte helt fel det heller =) Det var jag , Frida & Sara + lille Leo som var och käkade. Sara m familj ska till Åre i helgen och min kära Frida flyttar till Katterjokk (typ riksgränsen ) på söndag och ska vara borta ett helt halvår, så vi hade en avslutningmiddag innan Sara åker.

Åh, det känns som att "vi 4" (jag, Sara,Frida & Helene) som hållt ihop i flera år, går nu skilda vägar på nå sätt..Helene flyttade till Uppsala m sin pojkvän, Sara har blivit sambo & mamma, jag & M har köpt hus & väntar barn & Frida ska & säsongsjobba i fjällen. Alltså ja, man blir äldre helt enkelt, men det känns som att  är vi så gamla? Jo, 18+ dagarna är förbi (inte i sinnet =) haha ) och nu står vi....här. Det är som konstigt, men såklart underbart att skaffa familj och så och jag är helt 100% att Frida kommer att få det skitkul i fjällen, livet går vidare helt enkelt. En aning sorgligt ändå, fast vi har bestämt att vi kommer att vara vänner FÖR LIVET och Saras Leo ska bli ihop m min tös =) haha :)
Jag hinner iaf träffa Frida innan hon åker, min älskade vän, och  det kostar ju bara 250kr att åka tåg dit så jag ska hälsa på henne helt klart!

Annars så om jag får klaga (som vanligt) så har jag SJUKT ont i mina revben på vänster sida när jag sitter ned, måste prova ta en alvedon imorn, för mitt jobb är en pina nu, det gör sååååå ont... Tydligen bildas det tryck när det växer, känns som att någon har misshandlat mig ordentligt på min vänstra sida *suck*..

Nu ska jag ta en dusch och gå & sova sen,t trött som tusan..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

överkänslig?

Kan man vara allergisk mot te helt plötsligt? eller det kanske var soyamjölken jag hällde i som jag inte tålde ? Jag vet fakriskt inte. Drack iaf te imorse m soyamjöl (brist på annat)  på jobbet och typ någon minut efter kändes det som att jag svalt en hårboll, äckligt!! och det svullnade som inne i halsen & kliade, provade en till gång med annan tesort och det vart samma sak, så det är nog soyamjölken.

Apropa på allergier /överkänslighet, jag är ju lite överkänslig mot allt möjligt eller har blivit det, typ gurka, banan & tomat = svullnar mina läppar lite grann (naturlig restylane , haha;) ) och har varit allergisk mot fisk i ALLA år men åt en bit fiskpinne idag och det gick bra :) Haha, skumt men jag äter ju ändå allt fast jag är lite känslig, det är ju bara för gott =)  
Jag och Frida ska ha mysmiddag imorn m fiskpinnar,mos & spenatstuvning till middag, gott va =) eller inte haha

Hoppas att tösen i magen slipper allergier,det är så jobbigt. Bebben håller  sig vaken på nätterna och sover i princip dagarna, men det spelar ingen roll, det är så mysigt när hon sprattlar därinne :)

Idag åt jag sjuk god middag, bakad potatis m tonfiskröra *MUMS* jag var så hungrig!! Och det är jag iofs hela dagarna långa, det går som aldrig över, skulle kunna äta KONSTANT, men håller mig till frulle,fika,lunch,fika & iddag och lite kvällsgot ibland, men det räcker som inte och det är så jobbigt att gå hungrig hela dagarna, äter massor m frukt men det blir man inte mätt på :/ Dax att plocka fram de STORA matpackslådorna =) Känns som att mat har blivit en väldigt stor del i mitt liv nu, med tanke på hur jag slarvåt tidigare om jag ens åt :/

Ikväll blir det Top model & sen ska jag lägga mig i mina nya fräscha sängkläder och förhoppningsvis sova en natt utan mardrömmar ..i really really hope so.

Ha d bra!!

Kram

JOnna

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Monday

*pust* dåvar denna dag avklarad.

Har precis kommit hem från stallet, det gick bra att rida, men börjar känna mig lite mer osmidig nu när magen växer.
Hade en låsning idag i bäckenet/höften, ja någonstans där ner men den släppte när jag red , så det var bra =) Har även haft ganska ont i ryggen och det kändes som att det hjälpte att rida,för man använder ju en hel del ryggmusklerna. Jag tror att ryggonten beror mkt på att jag sitter hela dagarna på jobbet, men vi har sitt-&ståbänk så har faktiskt börjat stå mer nu, för får annars så jävla ont, men man är ju så lat att man sitter bara (eller iaf jag =) ) men nu MÅSTE jag skärpa mig, för det bara hugger i ryggen annars.

Har precis ätit en cheesemeny, brukar inte orka laga mat såhär efter stallet och har även slagit på bastun, så ska in & värma mig lite. Sen blir det tv resten av kvällen, lugnt & skönt. Är ensam hemma den här veckan oxå och förmodligen nästa vecka oxå, lite tråkigt i längden men jag har ju lille skrutten i magen iaf som lever om så helt ensam är jag inte =)

Hoppas ni har en mysig kväll för det ska jag ha =)

KRAM <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tvillingbaby

20 maj - 20 juni


Med din Tvillingbaby får du fullt upp. H*n gör sig hörd praktiskt taget hela tiden med små lustiga, ofta härmande läten. H*n är
otroligt nyfiken på allt och alla och vill för allt i världen inte missa någonting. Därför är h*n också väldigt rastlös och har inte tid att stanna länge på ett och samma ställe. Det ska vara omväxling och nya saker att leka med hela tiden

Tror ni att jag får fullt upp :) ?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

pluttigt

Igår var vi på Isaks 2-års kalas, god fika & full rulle hela eftermiddagen. Ballonger gick sönder eller som Isak säger "PANG" ahah, han är så söt. Har varit förbi dom idag med skotern , så säger han "jonna matte åka kotern =) "  även han fick åka en sväng, han både log och blundade samtidigt =)

Inatt har jag varit upp ett x-antal gånger för är så jävla täppt i näsan hela tiden och lilla bebben levde om hela natten så hade liiiite svårt att sova, så när M klev upp imorse sov jag en timme extra och när jag klev upp var frukosten på bordet, ägg, macka,te,kräm och en massa god pålägg =) och lilla hjärtat i magen gav första ordentliga kicken imorse i magen =) Så det har varit en mysig morgon =)

Det var så fint väder idag så vi var en lite längre tur m skotern, så fick en hel del frisk luft så nu är man helt färdig, det blir bastu & film ikväll . Vi såg Kun fu Panda igår, jag gillar ju tecknat men inte Mathias, men till och med han tyckte att den var helt okej =)

Nu ska jag plocka bort julen, är så less nu!!

Ha d bra =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ultraljud <3

Jag, vi var ju igår på vårat första ul, det var helt fantastiskt och ALLT var precis som det skulle.
Våran lilla älskling var en vilde som låg och sprattlade som en tok hela tiden :) Så himla fin, allting var så gulligt, varenda yttepytteliten del på kroppen !!

Jag trodde att jag skulle gråta floder, men faktiskt inte. Var så nervös & spänd, vågade knappt andas, tänkte att om jag andas som vanligt kanske hon inte ser allt =) Så jag låg på helspänn och ville inte missa en enda sekund, det var det absolut största grejen jag gjort i mitt liv hittils, helt underbart och det tyckte Mathias oxå !

Och stort tack till den underbara barnmorskan oxå !

Självklart fick vi köpa med oss 3 bilder!

Första bilden: Ler redan i magen =) (eller skriker =) )...



...ligger på sida m ansiktet mot


..och så på mage =)


Våran lilla älskling =)

Och beräknade datumet blev den 15 juni, så den förflyttades fram 1 dag, så det var ganska exakt beräknat från början =)
Så jag är nu v 17+3 alltså v 18 =)

Och vad var bebben för kön?!?!?! Vi ser ju när den kommer ut, men som det ser ut så är det en <3 TJEJ <3

Så alla 99 % som gissade, hade eventuellt rätt =)

Nu är det frukostdax och ett underbart väder ute så det blir nog kanske en sväng m skotern och grilla nå gott =)

Kram!!!

Jonna " Världens lyckligaste =) "



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

social

Idag är jag lite piggare igen, skönt, känns som att jag har inte riktigt hunnit eller haft ro att vila ut på senaste tiden och alla dessa klämdagar då man jobbar är man ju helt slut ! Men har ändå försökt få med den sociala biten oxå ;)

På tisdag ringde min kära granne Anna och frågade om jag sku m & sjunga singstar hos Sofia så jag fräschade till mig lite och for iväg. Det blev en  väldigt trevlig kväll m tjejerna från juntan , förutom en liiten detalj att jag är skitkass på att sjunga och vi sjöng singstar, jag kan ju säga att jag kommer aldrig att bli en singstar, hahaha =)

Idag var jag på massage, en otrevlig upplevelse! Ja, faktiskt...jag älskar massage i vanliga fall, men nu 2 senaste gångerna..nja, jag sku kunna hoppa över, det känns mer som att hon bara stryker på mig och det är inge behagligt, men hon är säkert försiktig nu när jag är gravid, men mina axlar är ju inte det !!

Efteråt var jag & Sara och lille söta Leo (4 mån) på Po.P Rea och även på Lindex gud, vad det kommer att bli dyrt det här med att skaffa barn det finns ju så sjukt söta saker och de finns sååååå mkt fina kläder, jag vill ha allt & lite till !

Polarn o. Pyret


Lindex


Och imorn är det ul och då får vi kanske veta om det blir en liten kille lr tjej, det spelar iofs ingen roll, men M vill så gärna veta så att det känns mer verkligt för  han, jag hade faktiskt kunnat hålla mig, men det är klart, man är ju nyfiken :) ÅÅÅÅh VA JAG LÄNGTAR TILLS IMORN, jag kommer att gråta floder =) Hoppas att du har det bra vår skrutt i magen =)



Nu ska jag duscha, se tv och och lägga mig tidigt så att det är snart fredag, som barn dan före julafton ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vad är det för dag?

Åh, ännu en snorig natt.
Jag vaknar av att jag är helt igentäppt i näsan (gravidnästäppa eller bara förkyld?), har iofs varit det i 4 månader nu *suck* , så vaknar alltså av att det kliar i näsan och nyser KOPIÖST många gånger på rad..inte så jävla kul när man är helt slut och vill bara sovaaaa.. därav sover jag till 11,30 som idag men har säkert vart uppe typ 3 timmar inatt sammanlagt :/  Nåja det är bäst att jag vänjer mig att vara uppe på nätterna , för man ska ju upp sen oxå, fast det är nog mkt trevligare än det här =) Längtar så efter dig skrutt =)

Och va ska man hitta på idag? Allt har ju typ stängt, är ensam hemma, det här är nog den optimala städ-dagen, men hur kul är det? Tänkte fa & köra skoter men det är typ tom tank och ids inte åka & tanka, kanske åker och hälsar på någon eller något,,, är så rastlös , men ändå lat  ! Haha, det har vart 2 gnälliga dagar för mig nu på raken, är skitless på mig sj'lv nu =) Ska börja med att äta frukost iaf =)

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

rabbel babbel

Igår: sov jag bort halva dagen, klev upp vid 12 (?) =),  Mathias åkte till stugan, ska jobba i Ö-torneå heeela veckan så jag är ensam heeela veckan (lite skönt, men samtifigt jävligt tråkigt när man ska sova ), Frida, Pontus & Helene kom förbi & fikade, spelade 2 vändor m Alias, åt hur mkt bulla som helst och var så inne i spelet så jag vart helt svettig, stressmoment =) Hade hyrt en film som jag såg själv sen på kvällen och bara tog det lugnt *välbehövligt* , åt Yoggi med smak av Vit Persika/Vitt te (suuuupergott) och rostade mackor..

Idag: Vaknade på morgonen svinigt trött, kan inte sova pga min jäkla nästäppa (vägrar nässpray USCH!), stressade ihjäl mig på morgon, skulle komma ihåg typ 100 saker, glömde filmen såklart *suck* det får bli imorgon..slet arslet av mig på jobbet + att jag jobbade över 1,5tim men helt frivilligt, samlar komp :), vågade inte fa & rida för hade som liiiite ont i magen, säkert vanligt pga avtt livmodern växer så mkt nu, men för att vara på säkra sidan =) är så nojjig för allt..  handlade järnbrus och lite gott på storheden,har ätit middag, + nästan 1 påse m ostbågar och druckit massa läsk, känner mig svullen som en flodhäst och ändå slutar jag inte att äta *suck* hahaha...ska se lite tv nu och ligga i soffan och svälla =)

Så kul har jag varit i 2 dagar, åh idag är det ingen bra dag, näe.. Förutom då att nu är jag i v 18, det går framåt =)
Ska sova som tusan inatt & imorn =)

Puss & kram

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bebisrörelser =)

Åååh, vår lilla älskling i magen växer så det knakar och på nyår kunde jag för första gången känna tydligt att h*n verkligen finns på riktigt i magen  och att jag är gravid på riktigt :) Det har ju känts så overkligt och jag har som känt "ngt" i magen men inte vart säker om det är lilla skrutten, men nu är jag 100% säker =) Det bubblar och rör sig, så sjukt mysigt, men lite skumt =) Åh, våran lilla älskling <3

Annars gick nyår jättebra. Vi var hemma hos oss i Rutvik, vi blev 21 st totalt + 2 hundar och en katt och av dessa 21 så var det åtta st barn varav det äldsta barnet var 5 år, så det var full rulle hos oss, men riktigt trevligt som vanligt att träffa alla =)
Vi åt gott, grillade lite korv vid tolvslaget, sjöng singstar och spelad buzz. Jag fick höra ett x-antal förlossningberättelser *PUST* haha... man blir som lite nervös.

Dagen efter var alla lite småsliten och jag blev lite sympati-bakis och sov till & från hela nyårsdagen =) På fredag jobbade jag, lugnt som fasiken på jobbet men ganska skönt. Jag tycker att det är lite onödigt att behöva jobba alla dessa mellandagar, tycker inte ni det ? en dag jobb,en dag ledig m.m.... Man är nästan mindre trött av att jobba mån-fre och va ledig helgerna då.

Funderade här en dag på FP och hur långt före man ska bli ledig och så. Jag tänkte ju jobba så länge som möjligt men samtidigt så har jag 5 veckor semester att ta ut före så kanske går ändå 3v före beräknad Fl lr ngt? Hur ska ni göra? Svårt det där..Man ser väl det sen hur man mår & så..

Idag har jag och M varit ute & kört skoter en sväng..så mysigt =) sen så åkte jag till Frida där vi hade lite myskväll med några goda vänner, vi beställde mat från Österns och spelade Rappakalja, mkt trevligt =) Jag är skitkass på att ljuga, kom sist såklart.

Det har varit en grymt bra "helg" och nu hoppas jag bara att veckan går fort för vi har ju Ul på freeedag =)

kram =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()