äntligen =)

en snabb uppdat.


var in igår natt igen, hade kraftiga värkar mellan 3 min hemma & när jag låg i ctg:n i 1,5 timme höll det i sig jämt & fint, hon sa att det inte hänt så mkt invändigt, tappe var fortfarande 1 cm, men jag är definitivt igång. blev erbjuden en plats och sovspruta eller sovdos hemma och komma tillbaka idag, för nu sa jag tt jag orkar ingen mer, så ska duscha och åka in snart och då blir vi nog kvar tills lillis kommer, har fått sova en stund iaf=)

Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()

men va fan

men dra åt h-vete vad ont det göööör alltså! jag sitter här med samma jävliga värkar som igår i förhoppning att det ger ngt resultat , men förmodligen inte. dom på SuS gav ju ett tips igår att ta alvedon ( som jag redan gör) så tog två men dom hjälpte inte ett skit, inte ens liiiite. nu har jag legat med TENS: i en timme, resultat ? hjälper inte heller, va fan ska jag göra ?! bra avslappningstips? jag tror en piller-coctail blir nog jävligt bra eller ännu bättre, värkstimulerande ;)
fast jag är sjukt trött så det sku vara skönt att sova, är en aning avundsjuk på m som ligger där nere i sovrummet & sussar, JAG VILL OXÅ !

värkarna suger verkligen musten ur en och ändå har jag tagit det lugnt hela dagen..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

sunderbyn

-

Inatt åkte jag in till Sunderbyn, mina värkar kom med ca 3-5 min mellanrum och höll i sig kring minuten och gjorde RIKTIGT ont, så höll det på i några timmar. så  åkte in vid 01,30, hade ctg en halvtimme och sköterskan konstaterade oxå att jag hade riktigt kraftiga värkar och riktigt långa oxå, men sen när hon undersökte mig så hade det typ inte hänt ngnting !

2 cm kvar av tappen och hon fick in bara ett finger !! hon vart lite fundersam eftersom mina värkar var så starka och sa att det varit så nu i flera dagar, dock inte så täta men hela tiden och då frågade hon hur mkt jag sovit typ senaste vecka, och det vet ju ni oxå svaret på,  skitkasst =) hon sa att mina värkar är som dom ska, dock lite oregelbundna än, 3-5min mellan men min livmoder orkar inte jobba för jag är för trött i kroppen så nu är jag ordinerad VILA VILA VILA om jag vill få igång det här.

fick en sovdos samt smärtstillande och hon trodde att jag kommer nog att hämta ngn fler dos innan det är dax. fick även bricanyl som jag blir sjukt skakis av, så nu sitter jag här och skakakr vid tangeterna, det skulle bromsa upp lite så jag kan sova  , men jag vill ju föda =)

ja,ska gå & lägga mig i sängen igen och försöka sova =)

god morgon =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

kärlek

fortfarande hemma och v 42(!) idag.
har inga större förhoppningar, det kommer mera utav "proppen" och värkarna blir tätare (6-7min) , men som sagt, det har lurats tidigare oxå, så jag är glad om hon kommer den här veckan iaf :)
igår var det väldigt lungt på bebisfronten och inatt har jag sovit från tolv till elva, så 11 timmar ( m några avbrott här & där såklart) ! är utvilad, redo och jävligt less på denna väntan, så kom nu lillis, PLEASE :)

igår var jag på storheden m Marika & strosade, fyndade smink från Isadora skitbilligt från Parelle som är i coop forum och så lite kläder från H&M , väldigt trevlig dag :) hittade även en Friis & Co väska som jag blev totalt förälskad i, men hade inte råd att köpa den just nu *suck* jag kunde verkligen inte släppa den,har tänkt på den hela dagen idag oxå ( i know, jag är lite weird :) )

men idag, när m kom hem hade han med en present åt mig !!
han hade varit och köpt denna underbara väska åt mig, jag blev såååå GLAD!
att han faktiskt går in i en affär själv och köper någnting åt mig, det händer inte varje år :) det är kärlek det :)

den är sååå fiiiin :)
Friis & Company Tasche " Hotspot Shoulder Bag "

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

helt störd ?

nu har jag skrivit hur länge som helst att "kan det inte bara sätta igång typ NU", och nu
läste jag mitt förra blogginlägg, först skriver jag att yes, nu händer ngnting på riktigt och sen uppdaterar jag med att "nä, det kan vänta lte för jag ska & köpa ett par mjukisar först." hahahaha... 

jag är ju helt störd :) eller kanske lite nervös ? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mitt i natten update

varning känsliga läsare :)

--01-01,30 någongång :)

skulle gå & lägga mig, började må skitdålig (typ spyfärdig), för fick en sån värk så jag trodde jag skulle dö ( hur kommer jag att klara förlossningen undrar jag med :) ? ) , gick  på toa, "proppen" gick definitivt, fick världens frossa, hela kroppen bara skakade och nus itter jag här förväntansfull såklart, ont som tusan när det väl kommer en värk, spänd och kan absolut inte sova. ska kolla väskan en extra gång så allt följer med, för jo ni, jag tänker ploppa inom de närmsta dagarna har jag precis bestämt mig för haha :)


-- 04.någonting (mitt i natten iaf typ 5 eller ngt))

har sovit typ 2 timmar, men är jättepigg nu, värkarna är ännu mellan 8-10 min mellanrum, så m far nog & jobbar på morgonen. skulle vara bra om bebisen dröjer tt tag, för jag tänkte handla lite saker imorn, men hinns det inte så hinns det inte . ska försöka gå och sova igen, natti :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

midsommar 2009

hög-preggo fortfarande, men åtminstone utvilad .
förra natten sov jag med alla TENS-plattor på ryggen m hög styrka, och sov, ja det gjorde jag från 21-10,00 fast jag vaknade typ 1 gång i timmen ändå av att det gjorde ont & var upp & gick en sväng, men TENS.en var guld värd !!

igår hade jag & m inga planer alls, men fick en trevlig överraskning av mina underbara vänner .
frida kom först förbi, och sen dök även helene & pontus upp m en massa god midsommarmat med sig.
väldigt trevligt var det, jag blev betydligt piggare & gladare av lite sällskap + att det kändes som att jag inte ätit på evigheter, matlusten har ju inte varit den bästa nu under senaste dagarna, jag har bara velat sova.
vi åt gott , gick ut & spelade lite kubb, jätteplockepinn som förvandlades till spjut sen, haha, ja grannarna måste ha trott att vi blivit helt tokiga :) jag skrattade så tårarna sprutade :)

god midsommarlunch ..


Helene var lycklig över sin öl :)..

plockepinn


en lycklig vinnare :)


spjutkastning m plockepinn, det finns många stilar :)
   
 

och slutligen, mina stjärnor som kom med godlunchen :)



tack för en underbar midsommar :)

nu ska jag gå och sätta mig vid de senaste beroendet: Guitar Hero, hur kul är inte det :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

inga nyheter

nej, ingen bebis ännu heller, men däremot lyckades jag somna utan sovdos igår. har sovit kanske hela 4 timmar på 12 timmar, inte i sträck dock, lite snuttar här & där, men kan inte påstå att jag är så mkt piggare nu *gäsp*
har precis badat bastu, och nu är jag sugen på nå gott, ska nog in till fiket en sväng i byn :)

usch vad man blir på dåligt humör när det håller på såhär..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

update

känner mig både glad och frustrerad.

nu på eftermiddagen hade jag rätt regelbundna, onda värkar var 10 min. m kom hem, så var dom inte alls lika starka ngn mer så medans han gick och duschade så gick jag ut på en promenad (typ 1 km haha:) ) för att det skulle dra igång det hela igen, och ja, det var ju väldigt effektivt. kom hem, fick några ordentliga värkar efter varann, så att det till och med rann några tårar, men sen förvann dom ?!

jag & m bestämde oss för att lägga oss och vila en stund, för tidigare kom det igång så fort jag la mig ner, men nej inte nu. Jag har sovit i 2 timmar !! känns som 2 veckor och skönt iofs, men nu har alla värkar avtagit, känner av lite lite i ryggen men that´s it. samtidigt som det var skönt att sova, så är jag jävligt less att det bara avtog *suck*  ska vänta med att åka till SuS och hämta sovdosen och kolla om jag kanske kan somna på egen hand i 1:a hand , men om inte, då åker vi in självklart !

HEJA HEJA VÄRKARNA!!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

trötter

ja här var det inte mkt sömn, har väl sovit kanske en halvtimme inatt.
sitter här & klockar värkarna, rätt oregelbundna än, men 5-7-15 min mellanrum och varierande styrka
har badat badkar vi 04,30 inatt, men det släppte inte ens då, men var betydligt lättare att hantera, men det var ju inte kul när jag klev upp, kändes som att värkarna kom med 5 gånger mer styrka, jag var så trött & slut och hade jävligt ont, försökte andas medans jag grät samtidigt åt mathias att "det här gååår inte, jag vill bara sova en kvart" , men den kvarten kan jag ju glömma :)

m har precis åkt till jobbet, jag gjorde ett nytt försök att lägga mig men det går inte, funderar på att ringa förlossningen, då jag inte har sovit på 2 nätter, skulle behöva lite droger nu :) men ska avvakta så länge jag kan så jag inte blir hemskickad iaf.

så är det :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

zzzzzzzzz

BF-dagen kom & gick.

inatt har jag sovit mellan 04-06 , that´s it.
har haft sjukt ont i ryggen, typ som kraftig sendrag, men till slut somnade jag m hjälp av alvedon, värmekudde och massage av en jättetrött sambo och av total utmattning. jag hoppas verkligen att det händer ngnting, för nu börjar jag bli trött på de så kallade förvärkarna.


ska ta några alvedon och göra ett försök att gå & sova igen, är så jävla trött.


over & out

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

15 juni 2009

jadu lilla älsk i magen, du verkar trivas därinne :)

BF idag alltså. helt allvarligt trodde jag aldrig att den här dagen skulle komma. 15 juni kändes som så långt bort och overkligt ! 
Det är såååå nära nu, när som helst kommer den här lill-skrutten, inom ett par veckor SENAST !
Idag verkar det inte hända någonting och läste dessutom att endast 5 % av alla barn som föds lyckas pricka in BF-dagen, så risken är inte så stor, men den kommer när den är färdigbakad helt enkelt :)

Det har ilat en hel del och känner definitivt att någonting är på gång, men har ju haft känningar ett tag nu, så jag litar inte alltför mkt på det. kan ju vara för att jag varit i farten hela tiden, kom faktiskt precis hem från en hel dag på stan :)
 
Har varit på stan m Helene, Sara & Leo, var & åt lunch på Kafelino och shoppade lite på diverse affärer men sen vaknade skrutten i magen och började "borra", då avvek jag, för det var inte så skönt. Svängde förbi jobbet en sväng och hämtade lite varuprover + 250 kr i presentkort för en tävling vi vunnit och sen en sväng förbi storheden innan jag slutligen kom hem och nu ska jag byta handtag på toaletten, några garderober m.m.

håll nu tummarna för att den ska sätta igång snart, som sagt det går bra än så länge men självklart hoppas jag ju att det händer ngnting SNART! :)

på BF-dagen..


gravidsliten som faan...





Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

helg

det har varit en rätt lugn helg med MKT sömn :)

igår var vi till m:s föräldrar, hans pappa fyllde 50 år så det bjöds på smörgåstårta och jordgubbstårta *mums*
mathias bror och lille isak var med och isak bjöd på skönsång efter vägen. blinka lilla stjärna var väldigt populär, det finns inget sötare än barn som sjunger :)
väl hemma så gjorde vi inte många knyck, var så sjukt trött ! hade tänkt åka på ett 30-års kalas men jag orkade inte, jag har sovit som en stock hela natten (förtuom ett x antal toabeök som vanligt ) kommer inte ens ihåg vad jag drömt, och det gör jag alltid annars.

idag klev vi upp vid 10 typ, åt lite frukost och m fortsatte sitt målande.
Jag började städa (ovanligt då ;) ) . städade toaletten nere och vardagsrummet, dammsög till och med taket ?! konstigt det här m städmani när man är preggo. allt detta slutade med en helvetes ryggvärk och en jäkla massa SD.

har varit och födelesedagsfikat idag hos Marika och nu såg jag precis färdigt en film, och nu blir det en helrenovering av mig själv m bla hårinpackning i bastun :)

imorn BF !!!! inte för att jag tror att hon kommer imorn, men man kan ju alltid hoppas :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

mix

Igår var ´det mkt .

på morgonen var jag till BM

SF 39 (!)
blodtryck 105/65
hjärtljud 134-136 slag
/min

hon kände även efter om det hänt någonting, och ja, det har mjuknat men är ganska stängt än, så det är lugnt ännu.

efter det for jag på stan, gick på polarn o. pyret-rean, fyndade en massa vantar, strumpbyxor , mössor m.m.
var även på Doffi och köpte den multirandiga villervalla-filten, jag drömde om den natten innan och var tvungen att köpa den, så himla fin !




Fikade med FL-tjejerna, väldigt trevligt som vanligt.
En av tjejerna som är beräknad den 12:e (idag!) skulle komma, men dök aldrig upp, vi misstänker att hon ligger på förlossningen för ingen har hört någonting från henne heller, SPÄNNANDE :)

Vi fikade i typ 3 timmar, pratade bla om min oror för att jag ska föda en jättebebis,eftersom min Bm sa att den kommer nog att väga mellan 3,8-4,5 kg(!), jag känner att ju längre det närmar sig, desto mer orolig blir jag och sover dåligt m.m så dom tyckte att jag skulle ringa förlossningen och be om att få komma in och kolla så jag inte stressan upp mig själv och bebisen pga det, så imorse ringde jag och fickm komma in på en gång.

Hade CTG en timme, fosterljud/rörelser/hjärtljud var jättebra och jag hade rätt regelbundna SD/förvärkar varje 10-15min, lite olika starka , men hon trodde att den kommer iaf före midsommar .
Gjorde ju även ultra och just nu vägen lillis 3340g, så ingen jättebebis här , förstår ni hur lycklig jag ääär :) allt såg även jättebra ut på ultrat och han sa att jag har ingenting att oroa mig för!

Jag sa att min BM uppskattat vikten till 3,8-4,5 kg, när jag bad henne göra det och uttryckte min oro väldigt tydligt till min BM, att jag var rädd för en "för stor" bebis pga att det "går " i familjen, och han som gjorde ul:et idag tyckte att är man så orolig som jag, ska dom istället skicka in en på extra ul, för dom kan oroa blivande mamman i onödan eftersom barnmorskorna på VC dom bara gissar sig fram. Så nu känns det som att jag kan njuta av sista tiden som gravid :)

kände mig först hemskt töntig som ringde men sen tänkte jag att varken jag eller bebisen mår ju bra, om jag är orolig och stressad över det hela tiden. visst det kan ju ändå ske andra komplikationer, men det får man ta sen isåfall och  det är ingeting jag tänker oroa mig för sista tiden.

sen var jag ju på junta  igår oxå hos Marika i Rutan, jättetrevligt där oxå. En av tjejerna hade med sig Blingo-kläder, jag var ju som sagt även där ute efter filten men den var slutsåld. vi fikade gott och jag var hemma kring 23,00 , så igår var jag i farten från 09,30-23, det vart en lång dag :)

idag har jag ju då varit på SuS halva förmiddagen och nu inväntar jag lite främmande, senare ska jag träffa upp Sanna på stan och på kvällen blir det fika hos Sara :)

Ha en jättebra dag !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

?

igår var jag på stan en sväng och fikade med sanna & charlie , det var lika trevligt som vanligt och skönt att prata av sig, tack för att du finns gumman :) och så fikade jag en sjuuuuukt stor marängbakelse som egentligen inte var så god men man blev svårt beroende. skulle nog tippa att den innehöll ett års rekommenderad sockerförbrukning haha :)

har ju inte haft spec mkt känningar senaste dagarna, men faktiskt igår när jag var på stan ilade till ganska ordentligt tillsammans m typ konstanta SD, kan oxå ha berott på att jag hade städat i typ 4 timmar före jag gick på stan. städade hela köket från golv till tak, in- och utvändigt haha :)

en av FL-tjejerna som var beräknad dagen före mig fick en pojke i måndags, GRATTIS !
så det känns inte så långt bort, för oavsett om jag går över är det ju typ max 2,5 veckor kvar.

Jag är ju beräknad måndag 15 juni, men jag tror att den kommer typ 17 juni, 4320G 52 CM :)
Mathias tippade på 18 eller 20, han kunde inte bestämma sig. VAD TROR NI ? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

sista veckan

sista veckan förhoppningsvis, idag går jag in i v 40 (!!!)
.
känns helt sjukt, som man har väntat på dom här veckorna och räknat och tänkt, gud vad länge det är kvar !
nu är det snart färdigt, jag räknar ju kallt med att gå över 2 veckor men det är bara 1 vecka kvar till BF !

känns både härligt & skrämmande, man har ingen aning om vad som väntar, hur allt kommer att bli, hur våran älsk kommer att se ut och vad h*n kommer att ha för personlighet, det är som en helt ny värld som öppnas.
Kommer förmodligen att kännas jättekonstig att inte vara  gravid ngn mer, bara tanken av det känns konstigt.
min rumpa, mina lår & mina armar kommer att se GIGANTISKA ut utan den här magen haha.

senaste dagarna, typ sen lördag, har jag känt mig totalt osocial, eller som att jag behövt lite tid för mig själv och sen har m inte jobbat under hela helgen så vi har fått vara med varann , det har varit skönt.
blir man såhär osocial sista veckan?

idag tänkte jag nog ta ig in till stan, jag blir ju folkskygg snart här i byn , haha :)
eller ta mig åtminstone till storheden eller ngt och socialisera mig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

lördag

oj vad vi har sovit idag !
m har ju slutat jobba helger/kvällar nu så han är hemma :)
Vi klev upp vid 10 och åt frukost, men jag var så trött så gick och la mig igen och klev upp efter 12 istället,
då låg m och sov i tv-rummet på soffan, haha..värsta aktiva paret.
men nu är vi vaken!

jag har noppat ögonbrynen, sminkat mig lite, plattat håret (nyklippt, wohooo :) ) för att känna mig en aning fräsch iaf.
vi har inga planer alls, kanske gå ut och äta, vi skulle göra det igår men golfrestaurangen öppnar först nästa vecka, så for på storheden och handlade , tänkte åka på waldorf sen, men vi hade köpt massa glass som förmodligen hade blivit till milkshake i bilen, inte så bra planering nej :)

igår när vi tänkte fa på golfen & äta, tog vi cyklarna till ante&anna, jag kan ju säga att det inte var spec skönt att cykla, kändes som att jag satt på stackars bebis huvud och  att jag var typ akutkissnödig, jag gör inte om det misstaget iaf :)

idag har jag lite mensvärk och det ilar en del, men som vanligt då med andra ord. har druckit en kopp m hallonbladsthé, googlade om det igår, det verkar ju funka så , men det var inte spec gott, smakade typ gräs :)
jag & mathias försöker komma överens om några flick/pojknamn men det går inte så jävla bra alltså, men jag har hittat mina favoriter TILL SLUT ! alla har frågat i veckor, vad ska hon/han heta, jag har inte haft en aning men m har ju som bestämt det, trodde han ja, haha, vi får se :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

tiden går

jag överlevde gårdagen ja, haha :) nej, men det var en riktigt trevlig dag.

var & lunch/fika det med bla FL-tjejerna, hela 11 st blev vi + 2 bebisar ;)
satt i nästan 3 timmar och fikade, man har ju så mkt att prata om och det är så kul nu när det börjar närma sig för alla :)
Efter det for jag hem & fixade till mig en sväng och åkte iväg på nästa grej: Grillfesten på jobbet.

Träffade massor m kunder och leverantörer, åt gott och minglade några timmar, lite tråkigt att inte få prata m kunderna nu på länge när man är van att prata med dom 5 dagar i veckan i telefon typ, men eftersom jag jobbar inom restaurangbranchen får jag väl åka förbi och fika och hälsa på dom :) Det var himla kul att träffa allihopa iaf.
Dom tyckte att jag såg sprickfärdig ut ? ;)

Efetr det drog jag mig till Roasters och fikade m Frida typ 1 timme, så jag var hemma typ 21 igår, dagen gick fort som fan ! och såklart hoppas jag på några känningar men inte det :( Min granne var  förbi och sa att de kan klippa vår gräsmatta när vi är inne på BB , det var ju gulligt :)

Idag hade jag inte tänkt göra ngt spec, men ska klippa mig på Gossip, efter det ska jag fika med Jeanette och hennes lilla Axel och sen var tanken att hinna träffa Marika en sväng oxå och kanske gå en sväng på stan, haha...Ja, jag gnäller inte, det är skönt när dagarna går och att man har ngt att göra iaf :)

Nej, nu måste jag göra mig iordning, la mig med blött hår igår och det är inte så lyckat om man har självlockigt hår :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

plan

dagens plan

vid 12 ska jag & fika med en massa preggos/mammor på stan, vid 16 ska jag befinna mig på jobbet då vi har den årliga grillfesten för kunderna (typ 150-200pers) med leverantörer som grillar massa god mat, underhållning m.m., riktigt trevligt är det, och efter det ska jag på stan och fika (igen) men nu med Frida , sen blir det nog hem igen och mysa m älsk , full rulle idag m andra ord, ser framemot en riktigt trevlig dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

v 39

 

I magen:

Eftersom det är ont om plats i livmodern kan det hända att navelsträngen är alldeles tilltrasslad. Att den sitter runt barnets hals är vanligt och det är ingenting du behöver oroa dig för. Cirka 20 procent föds så och det är oftast inget problem eftersom barnmorskan lätt kan lossa den vid födseln. Det mesta av fosterfettet på huden är borta nu och moderkakan förser fostret med antikroppar som ska hjälpa barnets immunsystem att hålla infektioner borta de första sex månaderna.


 vikt.JPG langd.JPG

 3.4-3.5 kg

 50 cm

Längden mäts från huvud till fot. Måtten kan variera relativt mycket.

Mamma:

Ditt fundusmått är cirka 33-38 centimeter. Du kan känna dig tung och ha kraftiga förvärkar. Det är viktigt att du försöker vila så mycket som möjligt eftersom du kommer att behöva vara utsövd när förlossningen väl sätter igång. Det kan hända att du inte får sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken.

Du kan få falska värkar och de kan vara lika smärtsamma och starka som riktiga värkar. Till skillnad från riktiga värkar så är de inte regelbundna och de försvinner när du är aktiv.

Vattnet kan gå vilken dag som helst. Ofta kommer vattnet forsande på en gång men ibland sipprar det ut långsamt. Om du tror att vattnet har gått eller om du har regelbundna värkar bör du ringa till förlossningsavdelningen



Falska värkar eller barnet som fixerade sig igårnatt?

Ingen aning, men det gjorde ont så in i h-lvete och varken alvedon,värmekudde eller ngt annat hjälpte..

idag? har känt av det hela dagen mer är mindre i ryggen, passade på att fråga BM när hon ringde och bokade om min tid, hon sa kraftiga förvärkar, min väninna sa att bebisen fixerar sig (hon hade oxå haft sjukt ont då), jag tror på nerver i kläm :) Kände ni när bebisen fixerade sig? man blir inte lite snurrig...

men i v 39 är jag nu och längtar fruktansvärt mkt efter att få träffa lilla älsklingen .

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Grannar

vi har fått nya grannar i huset bredvid vårat. huset har stått tomt ett tag, tror att det var typ dödsbo eller ngt, så det är kul att ngn flyttar in faktiskt och att dom är i vår ålder, fått barn för en månad sen och är supertrevliga gör ju absolut ingenting :)

Dom håller på att helrenovera och då menar jag HELrenovera huset, dom har rivit ut ALLT invändigt och byter även panel på utsidan så det kommer nog att dröja några månader innan dom flyttar in på heltid. Var ute och fixade blomkrukan idag för den hade blåst omkull , då gick jag över en sväng och kollade på huset och bebisen såklart :) bebisen var jättesöt och huseet blir nog jättefint när dom är klara med vilket jobb ! och sa jag att dom hade en hundvalp oxå ? fullt upp med andra ord :)

idag ska jag nog städa lite här inne, åka & handla en sväng, men inga större aktiviteter inte .
har sovit som en prinsessa, nästan helt utan halsbränna, jag provade att dricka mjölk före jag gick & la mig + på natten när jag vaknade, för det sägs att det hjälper och det gjorde det faktiskt, lite grann iaf  :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()