bilar, blommor & bin

igår var det helt underbart väder, som idag, fast är lite besviken över att det inte blåser idag, jag kommer att stekas :)


Hoppade över picknicken igår på Gulza, för älsk jobbade inte så passade på att umgås m han ! vi satt ute & solade, var till handelsträgården och köpte lite uteblommor, sen kom hans kusin & en kompis till han med sin snyggobil och var på väg till bilutställningen på Biltema, så vi hängde med.
Oj, och mkt fina bilar det fanns, skulle lätt kunna tänka mig att ha en sån oxå fast synd att dom fiiina bilarna kostar flera hundra tusen, känns inte riktigt att vi har åd med det just nu eller typ aldrig, haha :) Kul var det iaf !
Lill-skrutten i magen fick åka riktig bil ;)

Lördagens åk Chevrolet Chevelle -69



Älsk tänkte fa & jobba på kvällen men det blev så sent så vi satt ute på bakgården istället och jag passade på att plantera mina nyinköpta blommor. Killarna åkte inte till stan på Luleå-cruisingen och jag stannade hemma & såg film.

Mitt mästerverk ;) Haha, jag har verkligen inte gröna fingar , men lite färg iaf :)




och det viktigaste, imorn kommer Frida hem , gud så rooooligt !!

-Frida & Jag i London 080205



--

Drack en halvliter naturell yoghurt i förhoppning av att få sova normalt (inte sittande som förra natten) , det gick väl sådär, jag har sovit betydligt bättre iaf, och varje gång jag vaknat av halsbrännan från hell så drack jag lite yoghurt, så jag har faktiskt sovit helt okej, så jävla skönt ! Så nu blir det yoghurt frukost, lunch, middag !

Ska gå ut i solen och putsa fönster i förhoppning om att det börjar hända någonting :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

jo

fan vad jag hatar att ha svullna, vätskefyllda fötter.
känns som att man går på nålar hela tiden.

har varit på stan idag. jag & sara var och lunchade på waldrof, gott gott ! Sen träffade vi upp Sanna på Doffi, gick runt på shopping en sväng och sådär. det finns så mkt fina kläder men jag blir helt bitter för jag vill verkligen handla men det är ju det där m strl, ska jag köpa att det passar nu eller sen? och vilken storlek kommer jag att ha? förmodligen inte XS som förr , nej :)

just det, var förbi ohlssons tyger tänkte pimp-my-bärsele från BB som är från 1800-talet :) nej, den är helt ok, men bara så jag har ngt att göra tills bebben kommer, ska försöka göra det här lite halvseriöst iaf, för jag kommer förmodligen att använda den sen :) jag har aldrig varit sån som syr m.m. men sen jag blev gravid så har jag blivit sugen på såna projekt , fast tålamodet är ju som förr :) men helt sjukt hur man bara kan ändras sådär, får se om det håller i sig !

m har åkt & jobbat igen, senaste månaden har han jobbat typ 07-20/21, mån-söndag och sen kommer han hem & duschar, sover. inte för att jag varit supersocial och förstår verkligen att han måste jobba, men jag saknar kvällssällskap och få lite quality-time tillsammans  men förhoppningsvis jobbar han bara den här helgen och sen börjar jobba normalt igen :)

imorn ska jag på fylle-picnic på gultza, haha. får se hur länge jag orkar m fyllisarna, men det blir då garanterat roligt , det är det alltid m dom där tokarna :) hoppas såklart på massor med sooooool :)

puss & kram

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

BM

BM- besök var det idag, och så här såg det ut.

Blodtryck 105/65
SF 37
socker 6,7
Hb 120
Vikt 67,8 (+ 17,8 kg sen inskrivning
)
♥-slag  140 slag/min
Huvudet-ruckbart

möttes i väntrummet av hennes kommentar "har den inte kommit än???"
men vaddå, jag har BF 15 juni, är det konstigt att hon inte har kommit än?
ja,ja sak samma, min lilla älsk mådde bra i magen iaf , det är det viktigaste :)
Nästa besök om 2 veckor igen.

Vi pratade lite om allt möjligt som vanligt och sen berättade jag om mina förvärkar,
då sa hon att hon kunde, om jag ville, känna efter om det börjat öppna sig / mjukna eller om det är hårt fortfarande,
men jag tackade nej, för jag gör ju ingeting med den informationen ändå, hon kommer när hon kommer :)
fast hon tipsade om att bada bastu för det sägs ju att det kan hjälpa till lite,
och basta det gör  jag rätt ofta :) f

var förbi jobbet en sväng och surrade med dom, saknar det lite men samtidgt är det skönt att vara ledig
för man är inte världens piggaste alla dagar, men vi ska ha grillfest åt våra kunder nästa torsdag, så det planerar jag att gå på, det är himla trevligt :)

tingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

tisdag

jag måste börja med att säga att fy fan vad jag sov bra förra natten!
13 timmar har jag snarkat på, gick på toa endast  en enda gång och somnade igår kväll typ på 5 min, helt otroligt skönt, så är typ superutvilad idag :)
alla säger att jag ska njuta av det om jag kan sova nu, och tro mig jag gör det , för jag förstår att sen är det typ omöjligt :)

idag har jag haft besök av sara & sanna hela e.m och så trevligt det var! surrade & fikade massor såklart !
synd bara att det var molnigt ute så det blev en innedag :)
Leo & Charlie är så himla snälla, och Leo tyckte att Charlie var väldigt intressant :)

    

sch så mammorna m sina söta barn :)

 

Sara är så vansinnigt brun och nej, hon solar inte solarium/ har inte varit utomlands utan en vecka i riksgränsen ,
fan va avis jag är alltså :)

bjuder på lite bilder, men inte på mig själv, är så jävla svullen och sliten nu :)

Har ställt in spjälsängen, här ska lilla älsk sova :)




imorn dax för Bm-besök 08,30 , sen till Sara en sväng :)

Nu ska jag gå & måla ett varv till på fönsterfoder, har sjukt mkt energi idag !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snart tisdag

ojdå, den här dagen gick ju rätt fort ändå fast jag varit uppe sen 06,00 !

Har varit ti storheden en sväng och handlat så jag kan sy rullgardiner att ha i fönstrerna istället för fula persienner, har lagat mat (wohooo :) ) och bakat hallon/blåbärmuffins så att jag har ngn fika imorn när Sara/Leo och Sanna/Charlie kommer hit till Rutan. Fan va goda muffinsen blev, jag hetsåt typ 5 st , haha :)

ska hoppa i duschen snart, en KALL dusch..har haft fötterna i ett iskallt fotbad nyss, är så rastlös i benen.
sen hoppas jag verkligen att jag kan sova inatt, men det tror jag, inga större krämpor idag.

kom, skrutten kom nu, jag orkar inte vänta :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

måndag

haha, skrattar för mig själv för att natten mot söndag sov jag så jävla bra, föutom att jag gick på toa då 5-6 gånger men annars som en prinsessa :) och inatt då..jaaa vad kan jag ha sovit typ 1-2 timmar och när m for på jobbet vid 06,00, klev jag oxå upp för kunde inte sova.. fick ta lite sovhjälp igår av värktabletter och värmekudde, så det kan gå.

igår så var älsk hemma hela dagen! det har inte hänt på väldigt länge, för han jobbar ju så sjukt mkt.
så det var skönt att få lite quality-time.
vi gjorde iofs inge spec, var på storheden en sväng och handlade allt möjligt, fikade på Trend och så var vi in till stan en sväng. Som sagt , inge spec men det var mysigt att vara tillsammans.

idag är planen att måla färdigt fönsterfoder i sovrummet, handla nya rullgardiner dit och plantera lite blommor kanske.
Skönt att vara ledig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

förvärkar?

alltså, nu blir jag inte klok på detta :)

igår när jag var på stan fick jag ju ont i ljumskarna (vilket jag iofs har konstant typ) , och sen fick jag ont längt ner i ryggen på ena sidan. Kom hem, vilade en stund och så var det bättre sen.

När vi gick och la oss för natten kunde jag inte sova för 5 öre ,hade ordentlig mensvärk + att det strålade ut längst ned i ryggen . Det gjorde riktigt obehagligt ont, funderade på ta ett bad / värktabletter, så ont gjorde det men efter ett bra tag gav det med sig så jag somnade och vaknade sen igen, upp på toa, samma procedur igen innan jag kunde sova och så höll det på typ hela natten.. det här är förvärkar eller ? men ingenting jag borde oroa mig för...?

jag har typ inte sovit ngt och humöret är ju oxå därefter, men nu är det som lugnt igen, händer naaada...
så ska putsa fönster/måla så jag håller mig sysselsatt iaf

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

money money money

gud vad dagarna går fort !
iofs så har jag haft att göra varje dag, men det är skönt att tiden går !

igår hade jag en hel dag m Jenny, hon kom vid 12-tiden, var en sväng på stan och slösade lite mer pengar.
Blev en sväng på skokanonen,storheden m.m. köpte ett jättegulligt nalle puh-bäddset från toys r´ us för  74,50 , FYND! och så en vagnleksak, kanske inte rolls roycen av alla fina såna som finns, men det var färgglad och söt :)

sen satt vi ute i underbara solen (vilket väder!!) några timmar på vår bakgård ,grillade kotletter,majskolvar och åt klyftpotatis m grönsaker till det då , gott !
sen gick Jennys buss tebax till Piteå vid 20 så skjutsade henne, fan va dagen gick fort :/ det är så kul att ha henne här, fick skratta hur mkt som helst som vanligt åt våra underbara minnen från när vi gick gymnasiet i Piteå och bodde ihop..oj,oj,oj :) och det är typ 10 år sen , shit va vi är gamla !! fast vi tycker ju självklart att vi ser likadana ut som då ;) yeah right :)

idag har jag, sara & leo varit på stan. Lunchade på kafelinos uteservering, gudomligt god pasta som vanligt !
leo fick krypa omkring , shit va fort det går alltså ! Han blir 9 månader imorgon och han kommer att gå när som helst, för han är så orädd och har definitivt viljan , lille leo blir stor kille :)
Strosade på stan, sara handlade massor, jag köpte ett par trekvarts-mjukisar nu till sista tiden/bb, dom var grymt sköna !

idag fick jag sådär ont igen, mensvärk som tusan och sen fick jag jävligt ont längst ner i ryggen på ena sidan, utan att göra någonting typ ?! typ som huvudvärk i ryggen, haha :) man blir inte förvånad ngn mer v nå krämpor alls..
Har vilat en stund så nu känns det lite bättre iaf.

Sen en till grej ! trodde jag skulle vara helt pank den här månaden, men fick ju sjukers. nu retroaktivt för 2,5 månad, så det var en slant som jag inte hade räknat med.
fick lön, den NYA lönen och hade fått en bra höjning så ngn tusenlapp mer än jag räknat med + att jag fick sem.ers från Ikea för det jag jobbat extra ,trodde att det kom på varje lön när man är extra anställd, men nej, fick det som en klumpsumma, TROR NI ATT JAG ÄR GLAD IDAG :)
jag hoppas att jag får njuta av dom här pengarna för det brukar alltid komma ngn oväntad räkning när man får lite extra .

det var allt för idag, ska nog prova Rutviks nya pizzeria/grill som öppnat idag tror jag, farligt farligt :/

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

city

har varit på stan en sväng idag och tänkte köpa mig en amningsbehå, men vilken storlek ska man ta?
har som förstått att boobsen blir enorma när mjölken rinner till, men ska man ta en eller två storlekar större än typ nu?
dom är ju redan 1 storlek större än vanligt ,snälla hjälp mig ni som vet :)
tittade på en amningbehå idag som var som en storlek större än jag har nu, och det känns ju helt sjukt att jag ska isåfall ha så stora boobs haha :)

jag köpte iaf MOM-leggings, steps, ett amningslinne ,en kofta och strumpor åt skrutten.
var helt avis på Sanna som kan kolla på normala kläder, hon köpte kjol och ngt linne.
Jag är ju totalt oinspirerad att köpa kläder nu, vill inte slösa mer pengar på mammakläder när det är så kort tid kvar och kan inte prova vanliga och det känns långt bort än, så det blir billiga shoppingrundor för mig nu sista veckorna :)

var & fikade på BO´s en sväng med några utav FL-tjejerna, det var jättetrevligt (och gott fika) !
ska se till och baka lite och bjuda dom hit till Rutan här snart :)

imorn kommer Jenny och hälsar på mig från Piteå, tror att hon ska få frisera mig lite, det behövs verkligen!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

tisdag

v 37

börjar verkligen kännas som att det händer någonting i kroppen eller där nere iaf.
igår när  jag klev upp så hade jag så sjukt ont i ljumskarna + att det ilade som fan..
kan nog mest jämföra med mensvärk/urinvägsinfektion (fast att det inte känns så när man går på toa :) )..
det höll i sig i flera timmar, så till slut tog jag 2 alvedon, det hjäplte lite grann förutom mot ljumsk-värken.

idag dock var det mkt bättre, förutom att jag har svinont i ljumskarna fortfarande, men "mensvärken" är borta :)
aja, kroppen tränar väl sig inför FL och skrutten borrar sig nedåt :) hade svinsvårt att somna igår, kan inte sova på rygg och när jag ligger på sida så känns det verkligen som att jag klämmer bebisen, men det kan man väl  inte göra ?!

igår låg jag & jäste i solen ett tag (brände mig lite till) och var iväg till rutviks fiket och fikade med en kompis i solen, det var trevligt , dom har så himla gott fika juh ! på kvällen grillade jag och älsk kotletter och åt det m klyftpotatis & sallad *mums* jag älskar verkligen att grilla, det är så mkt godare än stekpanna-kött :)

idag har jag varit inomhus hela dagen, har inte ens sminkat mig och knappt borstat håret, skönt på ett sätt :)
har städat som ett psyk !! har fått världens städmani och är livrädd för att det ska vara dammigt när skrutt kommer, så jag skrubbar och skrubbar och skrubbar, haha , eller boar kanske man oxå kan kalla det ;)
rent blir det då får vi hoppas !

det är så skönt att vara ledig, fast jag måste ha ngt att göra hela tiden , amn varvar väl ner efter ngn vecka, har då fullbokat hela veckan, men allt efter 12,00 , sover ju typ till 10,30 ;)

 nu är det dax att ta tag i övervåningsskrubbet och borde fan hinna putsa fönstrerna ngn dag, har ju bara 17 st, fy faaan..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

gravid och sjukskriven.

för 2 ½ månad sen besökte jag läkaren på G-stad vårdcentral pga mina foglossningar,
för att jag kände att jag inte kunde jobba heltid, för då var jag sängliggande hela kvällen + helgerna så all min lediga tid gick till återhämtning.
MIn manliga läkare sa att " ja, du får välja att bli sjukskriven 25-50% för det spelar liksom ingen roll för FK kommer ändå inte att godkänna detta, för foglossning är ingen sjukdom"
Nähä tänkte jag, men vad fan ska jag göra, jag kan INTE jobba 100% hur mkt jag än vill det, så jag måste gå ner i tid oavsett !  så jag valde att prova med 25 % sjukskrivning för ville verkligen jobba så mkt som möjligt.
Så med TENS; sittring, massage och bälte så gick det bra att jobba 75%.

Han skrev sjukintyg och sa att jag får avgöra själv om jag bara ge det till min arbetsgivare eller om jag ska skicka det även till FK, fast som sagt dom kommer ALDRIG att godkänna foglossningar som sjukdom och spec inte när jag har ett "sånt" jobb (kontorsjobb).

Idag ringer det en person från FK och frågade lite om mina arbetstider under sjukskrivningen och lite andra saker.
Hon sa att " ja, jag ser, du har provat med allt för att kunna jobba så mkt som möjligt".
Jag frågade henne hur länge det tar innan jag får besked om detta och hon svarade att "ja, jag avslutar ärendet nu och du bör ha din ersättning senast på torsdag på ditt konto".

Tror ni att jag blev glad :) ? Jag hade verkligen inte räknat med detta eftresom min läkare sa att det ALDRIG kommer att gå, men hade hoppats såklart för jag kunde inte jobba mer än 75% oavsett hur mkt jag ville det.
Det känns otroligt skönt !

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ledig

Vilket väder idag alltså!
Jag har legat i en solstol på vår uteplats och solat i 1,5 timme , fy fan va varmt, men det är skönt när det blir sommar :)
Hoppas att jag fick ens liiite färg , för är fan kritvit!

Gud vad jag har sovit gott de senaste nätterna, säkert för att jag vet att nu behöver jag inte stressa för att hinna med allt före måndag då man ska & jobba, för nu ska jag inte jobba på ett bra tag.
Har sovit till 11 både igår och idag, brukar ju annars kunna sova max till 08,00, så känner mig rätt utvilad.

Igår var M och jobbade i princip hela dagen och när han kom hem så började han med att fixa till vår uteplats.
Vi har stenplattor (170st!) och det hade börjat komma upp lite gräs i fogarna så m tog lös alla, krattade bort allt skit och jämnade till marken och satte tillbaka platterna, så nu idag ska han bara foga så är det klart!
det vart som en ny uteplats!

Jag däremot fick ngn dille att byta plats på innehållet i garderoberna så det höll jag på med typ hela dagen och städa.
Lyfte in spjälsängen i sovrummet, monterade en lampa på väggen och musikmobilen fast i sängen.
Fixade även till skötbordet m diverse tillbehör, monterade fast basen i bilen, bäddade vagnen, så nu är det klart för hennes ankomst !

På kvällen såg jag Eurovision och satt & vek alla skruttens kläder i soffan och tänkte att ja det här kommer jag göra ett tag framöver ,då kanske hon ligger och sover i sängen, vår lilla älskling, gud så härligt !

Ja, just det, packade även BB-väskan igår ! eller skruttens  väska , hur mkt kläder ska man egentligen ha med sig till lillen? och ska ha ta med sig salva/olja/nagelfil m.m. eller finns det där ?

och nu har jag bara kvar att packa min väska !

dax för en dusch, jag luktar typ bränd bacon nu efter jag solat, usch...!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

last day

va skönt!
gjorde min sista arbetsdag i torsdag och helvet vad jag fick jobba, så typiskt sista dagen :)
det känns bra, jag kan ju hälsa på där jag jag vill & så och känner att jag behöver vila nu.

åkte till haparanda på torsdag eftre jobbet, hälsa på mina nära och kära och sov över hos min syster.
fredag var det full rulle.
var och lämnade barnen på dagis m syrran, minstingen ville att jag skulle stanna där men det kunde jag ju inte, gud va ledsen hon blev! det gjorde ont i hela hjärtat när hon grät, hur jobbigt ska d inte bli sen att lämna sina egna barn gråtandes på dagis? usch va jobbigt, fast man vet ju ända att när dom gått bakom hörnet, så kommer dom på andra tankar :)

iaf så var jag en sväng på IKEA och handlade lite smågrejs, hämtade vagnen, babyskyddet, köpte badbalja m propp och sen skickade min syster med täcken, sovpåse och sängkläder till spjälis och min kompis minna hade oxå gjort iordning en påse m kläder, musikmobil m.m. Tack så jättemkt :)

det känns verkligen som att allt närmar sig nu, bäddade spjälisen igår och idag tänkte jag börja packa bb-väskan.

M sa idag vid frukosten att "tänk, nu kommer du att vara hemma ett helt år, tänk vad härligt, men hur ska det gå du som är så rastlös :) " Haha, jag har nog en aning om att jag kommer att ha d fullt upp ändå,det känns helt underbart!
Nu väntar jag bara på vår underbara älskling ska titta ut så jag får ligga och snosa på henne hela dagarna långa ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

update v 36

v 36

♥-slag 152 slag/min
SF 35 cm
Blodtryck 110/70
huvudet-rörligt

har alltså varit till BM idag och allting såg bra ut.
tog upp det med henne att det jag tror var  min slempropp, har nog "gått" eller delar av den i förrgår
och att jag har haft som mensvärk (tydliger förvärkar) efter det.
enligt min beskrivning av proppen så trodde hon oxå det. Så det går åt rätt håll iaf :)

vi pratade lite om förlossning, hon kände & klämde på min mage, då frågade jag om hon kunde uppskatta vikten på ett ungefär, för jag är så rädd att få en jätte (då vi har varit några "jättar" i familjen) och hon sa: "jaaa..3,8 - 4 kg, kanske 4,5kg om du går fullt, men jag skulle nog packa väskan redan nu.." 

Nu?! det är ju minst 4 veckor kvar ! missförstå mig inte, men man är ju sjukt inställd på BF datumet eller att man går över tiden. det gör inget om den kommer före såklart men ja..så ska sluta tänka på det, jag lär ju märka när hon vill ut :)

jag blev ju såklart liiite stressad av detta, pratade med en vän  som lugnade mig typ 100 snäpp, haha 
för BM kan ju inte säga om den kommer före eller om det går över, men jag tror hon gissade sig fram pga proppen har mest troligt gått och vikten..ja, vi får väl se vad det kommer ut :) 

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

acta graco logico s

TURKOOOOOS-BLÅÅ ;)


hade ju inte valt den här färgen, men den var på kampanj på Barnens Hus ,
 så jag köpte den ändå, det är ju en bra stol och vem bryr sig om färgen.
Så sen när bebben kommer så sitter den säkert :)

Kollade först på stolar på blocket men jag blir så velig, man vet ju inte hur gammal dom är (om man inte frågar ;) ) och så skilde det inge mkt i pengar ändå.

--

fy fan va trött jag är, har sovit så jävla dåligt.
förut har jag kunnat ligga på sida, men nu gillar inte damen i magen det  utan hon sparkar som en tok om jag lägger mig på sida och på rygg är det ju det där med andningen då *suck*
så jag pallade upp med 1000 kuddar över och under ..
det blev varmt som fan så öppnade vädringsluckan, men då var det HUNGRIGA fågelungar i värat träd som skrek allt vad dom orkade + att solen kom fram så jag kunde inte somna om..fy fan, så frustrerande alltså..

nu ska jag steka lite plättar , äta och sooova..

imorn besök hos BM :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

fynd

igår var jag ju på Arcusloppisen med Sanna & Charlie,
Sanna tog Charlie i vagnen, framkomligheten var ju inte den lättaste men va fan gör man.
Vi köpte en varsin bärsele, dom blir nog välanvända, men jag måste säga att vagnen var skitbra och lasta grejer i !
Sen fyndade jag lite gott & blandat i en IKEA-påse, och Marika hade hitta denna till skrutten, så glad jag blev :)
passande till min dräggel-lapp

Klicka för att förstora bilden
och jag fyndade bla adidas-dressen i strl 62 :9
om ul:et visade fel och det blir en lite prins istället, så får jag skänka bort den här :)



jag var helt slut efter att gått där i ett x antal timmar = hela dagen, så har sovit som en stock.

Mamma var förbi idag en sväng, sen har jag suttit ute i solen en stund och utöver det har jag väl inte ansträngt mig spec mkt idag. Skönt att bara vara ibland.

Imorn börjar min sista jobbvecka, måndag till torsdag 07,30-14,00, gud så sköönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

domningar

pust! nu har jag bara 1 vecka kvar att jobba, shit alltså..
för 15veckor sen satt jag och tänkte att fy faaan va lång väntan till maj/juni, men nu är det snart dax alltså
på riktigt!! sååå pirrigt :) eller nu är det dax att sluta jobba, har lite ångest, kanske för att det gått så fort och det känns så overkligt allting, men det kommer nog att gå bra.
dom har fyra (eller sex:/ ) veckorna kommer nog att blir den längsta väntan i mitt liv känns det som, fast jag har en hel del att fixa före. vill ju träffa dig skrutt så snart som möjligt :)

min kropp börjar nog oxå att ställa in sig, för 3 nätter sen sprang jag på toa typ 5-6 gånger på en natt och dom senaste 2 dagarna har min mage liksom "trillat" ner, sjunkit jättemkt. förra natten sov jag till och med på rygg ett tag utan attt det var ngt tryck på lungorna,, den sjönk nog den natten jag fick typ bo på toa.

en fråga , jag vaknar några gånger per natt och då kan typ 3 av mina fingrar eller typ hela handen vara helt bortdomnad/sticker lite grann?! utan att jag legat och sovit på den, känner ngn igen detta? det är obehagligt som fan alltså! och det kan vara båda händerna samtidigt och som jag sa, flera gånger per natt., HJÄLP!

det blir bra om jag "masserar " händernä/fingrarna typ i en halv minut, då släpper det.

--

nu ska jag ner & se hockey lite halvt ofrivilligt, men idag vågar jag nog inte byta kanal nej och
imorn ska jag & sanna (och c of course:) ) på arcus-loppis, hoppas att man hittar ngt i trängseln :)

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

fatty

dax för en uppdatering kanske ? :)
söndag och måndag har jag inte gjort nånting, m åkte ti arjeplog & jobba igår så jag har typ sovit.
sov så jäkla gott förra natten, lite väl, hade glömt att ställa väckarn så vaknade 06,48, hmm..jag börjar 07,30..
så jag sminkade & klädde på mig på 10 min och åt frulle på väg till jobbet, stämplade in 07,28, duktigt va? ;)

efter jobbet for jag och hälsa på sanna & charlie, vi fikade (gott ! ), surrade massor och beundrade lilla charlie, han är så söt ;) lagomt till "bajseriet" kom sannas j hem och tog hand om det, det ska m oxå få göra haha :)
nä, men mammorna byter nog blöja ett x antal gånger under dagen, så någongång kan man ju få slippa :)

Sanna ,min ängel gav mig tabletter mot halsbränna (TACK!!) och så fick jag ett paket av de minsta blöjorna oxå :)
sen började hon prata om hallonbladsthé och då blev jag lite rädd..ville ungefär springa därifrån, värsta fjanten :)

haha, nä men plötsligt kändes det så nära, så ska vänta några veckor till, jag tror ju att så fort jag dricker en mugg så ploppar den ut, men riktigt så är det inte , JAG VET, men känner att jag blir mer & mer nervös för varje dag som går,
har som inte funderat så mkt (läs:förnekat) det är m förlossningen, men det känns lite skrämmande faktiskt.

Ut ska den, men kommer allt att gå bra? hur länge kommer det att ta? klarar min kropp av det?
egentligen frågor med självklara svar, men va fan..nej, ska sluta tänka på det nu och ta det som det kommer *iik* ;)

lite pix oxå


v 35 = sprickfärdig :) (därav miniatyrbilder haha )

  

köpt till skrutten från rockabybaby.se  jättesnabb leverans, rek !!!

DryBib Retro Revolution

och ikväll ska jag avnjuta massor med nyköpta "god"gubbar ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

aktiv

Jag har varit ganskat aktiv de senaste dagarna och det känns under(!) fötterna :)

I fredags var jag & Marika till Haparanda, på IKEA igen :)
Vi var där i hela 4 timmar, men handlade inte så mkt, barngalgar, lite nya glas/muggar ,fick ngn dille att byta ut allt porslin,
tallrikar/assietter blir vid nästa sväng  och så lite annat småskrot.
var förbi skopunkten oxå oxh efter MÅNGA om & men så köpte jag 2 par nya skor iaf :)

                

Igår var jag på stan med Sanna & Sara (Charlie&Leo), fikade på mat & prat , gick runt på affärer och se på fan, jag köpte bara ett par legging, det är rekord !
Jag kanske börjar bli lite ekonomiskt ? ;)

Hade lite ilningar där nere som till & från hela dagen, kanske kroppen som håller på och förbereder sig?
Min reaktion var typ knipa haha. det känns lite läbbigt + att jag hörde att en tjej som jobbar på IKEA som var beräknad typ samtidigt som mig, har fått i veckan ?! fast det är väl ganska ovanligt att få så tidigt?

På kvällen var jag på Sofias 30-års party.
Huset fullt med tjejer, och en massa vinflarror & vindunkar, ja, ni förstår ljudnivån, haha.
Det bjöds på god mat och dryck (cola för miiig ) , singstar på högsta nivå of course med obligatorisk utklädnad, haha, kolla på Maries blogg , väldigt undehållande ;)

Vid 23 någongång började några dra sig mot krogen och några hemåt.
När jag kom hem slog Mathias på bastun, så vi badade mitt i natten, tolv är natt för mig :)
och sen var det sängen & sova som gällde :)

Känner mig lite sympati-bakis idag, förmodligen för att jag var uppe så länge.
Tänkte gå ut och kratta på en stund om det nu har torkat, så jag får röra på mig och vara ute en stund..
Kom solen,kom :)

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()