Elodie Details

Säljer nu Williams åkpåse från Elodie Details - Camo
Mkt fnt skick. Hojta om ngn är intresserad :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Vad gör vi idag ?

William har visat nya kunskaper. Han försvann in i hallen när jag satt i köket och kom tillbaka med sina skor på.
Han har lärt sig att ta sig sina skor själv och ta av dom själv ! Vad hände med min lilla bebis ??



Annars fortsätter snorandet . No fun :(

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

VAB

Igår pratade jag och Sanna om förkylningar m.m och jag sa att William har klarat sig väldigt bra. Senaste tiden har han inte ens varit det minsta snorig . Iorse när vi vaknade så var William lite småsnorig men inte så att jag kunde sägat att han var förkyld. På eftermiddagen idag så ringde de från dagis. Förkyld och febrig William. Pang sa det bara ! 2 andra barn på dagis är oxå hemma,sjuka. Hoppas att det är fort övergående men det är tydligen en seg förkylning :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

good things

Det är verkligen så skönt när det går bra på dagis och nu går det riktigt bra !
Lämningarna, oavsett om det är jag eller M som lämnar så lämnar vi en glad kille på dagis och idag lämnade jag han inte i famnen utan han tog fröken i handen och gick till fönstret för att vinka som han gör varje morgon :)
Sovandet går bättre än hemma. Igår hade han sovit 3,5 timmar, från 11.30-15 ! Så länge sov han aldrig ens när han var spädis haha :) Han somnade som vanligt igår kväll och sov hela natten. Han var nog bara trött efter helgen.
Förra veckan hade de endast vikarier i två dagar och det hade funkat toppen det med.
Enda är väl att han inte vill hem när man kommer och hämtar han haha :)
Så otroligt skönt ! (såklart vet jag att det kommer att komma fler bakslag, men just nu njuter jag ;))

Lilla hjärtat i lördags på första pulkaturen :)


Annars rullar väl allt på som vanligt på jobbet. Nästa vecka har vi juluppackning på all julmat, tiden går så otroligt fort och julen är här närsomhelst känns det som. Ledigheten inför jul ska vara inlämnad senast 1 november så ska se över det snart. Tänkte nog vara ledig en vecka eller två :) 

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Shopping

Sitter och skriver inköpslista för Ikea-shoppingen imorn. Det blir iaf en ny byrå till sovrummet. En malm eller en Hemnes. Mathias röstar på malm, kanske jag oxå :)

MALM Byrå med 6 lådor vit Bredd: 160 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm
HEMNES Byrå med 8 lådor vit Bredd: 162 cm Djup: 51 cm Höjd: 97 cm
 
Ska även till Finland en sväng och handla Kuoma åt W, Tilde och Charlie och tydligen har de asbilliga vinterhandskar från Reima eller Lassie (reimas dotterbolag), ullstrumpor, inläggsulor m.m Allt sånt verkar vara mkt billigare i Finland . Konstigt :) Så det blir att bunkra ! Vinter är ju redan här eller ngt. eller iaf kylan. Brr...



Idag när jag hämtade W hade han absolut ingen lust att följa med mig hem. Nej, han sprang iväg och busade och stängde dörrarna efter sig, haha. Efter ett tag tog jag med han och skulle klä på han och han var sååå arg ! Han ville ju fortsätta leka..Nåja, det är ju bara ett tecken på att han trivs ! Han hade även ätit fisk idag (andra gången i hela sitt liv ) och han äääälskade det och inga tecken på allergisk reaktion. SKÖNT!

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Fröken citron

Det gick bra på hopptävlingarna resultatmässigt. Jag & Farucco dubbelnollade (var felfria), men det gick aningens för fort ibland :) Omhoppningen red jag endast på att komma runt felfritt och inte på tid, men vi kom ändå precis utanför placering, på en 6:e plats. Jag är mkt  nöjd med hästen, men är inte lika nöjd med min ridning då jag vet att jag kan bättre. jag var nervös igår och det brukar jag ALDRIG vara så mina tävlingsnerver förstörde nog lite. Nåja, vi får väl se vad som händer framöver :)

Frida tävlade oxå. Det gick jättebra för henne. Synd bara att hon glömde att hoppa det sista hindret och därmed fick 4 fel ..

Jag var astrött då jag kom hem och hade en skitjobbig huvudvärk. Berodde säkert på att jag inte ätit ngt på hela dagen, eller ja mockarutor då till lunch och det var en lååång dag i stallet. Duschade och däckade på en gång. 19.30 ringe kära M och väckte mig , då hade jag sovit nästa 3  timmar. Tanken var att jag skulle på 30-års fest, men var helt slut (och sur som 100 citroner ) så jag skippade det. Snälla söta Frida kom med pizza, godis och sen hyrde vi en film och tog det lugnt . Riktigt skönt ! Vid 23 drog hon sig hem och jag la mig i sängen och tänkte på några saker som gör att jag känner mig överkörd.. men men.. Jag orkar inte slösa ngn mer energi på det. Punkt.

Nu ska jag åka och handla inför min veckomatlista som jag gjort. Duktig va ? Haha bara jag lagar maten oxå ;)
Imorgon börjar mitt nya liv då jag ska äta mer regelbundet, har väl blivit lite si&så med det igen.
Men ni vet

Stressar på morgonen till dagis så att man hinner lämna i lugn och ro
Stressar från dagis till jobbet
stressar arslet av sig på jobbet
stressar till dagis
stressar hem från dagis och ibland stressar man även till affären
stressar med middagen för lill<3 är vrålhungrig och man själv oxå
stressar för att hinna göra saker tillsammans och njuta av den lediga tiden
stressar med alla vardagssysslor
Däckar i sängen
Känner ni igen er ? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hopptävling

Laddar för morgondagens hopptävling med idol och ostbågar :)



Håll tummarna ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kärlek

I söndags var vi och grillade på Mjölkuddsberget. Jag, Mathias & William och Mia & Tilde. SUPERMYSIGT ! :)

Kärlek på Mjölkuddsberget. Det blev mååånga & lååånga pussar :)


Vi har haft utvecklingsamtal på dagis. William är jätteduktig, nyfiken,trygg med vuxna &barn, pratar en hel del, är jättesnäll med de andra barnen m.m Det går toppen ch det känns skönt !
Vi har även fått svar på allergitestet vi gjorde på W om fisk och skaldjur och provet visade att han INTE var allergisk :) ! Så idag har han fått premiär äta fisk i form av fiskpinnar. Han åt 4 fiskpinnar ,en varmkorv och en hel banan till middag , inte illa :)

Nu ska jag mysa med mina älsk och sen blir det hoppträning ! Imorgon är Ws sista dagisdag för veckan för de har planeringsdag/vikarier på fredag så då tog jag ledigt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hej

De senaste nätterna har varit allt annat är roliga. William sover jätte JÄTTE dåligt. Han tjorvar vid läggning, vaknar hela tiden och smågnäller/gråter, så vi har nog varit mer vaken är sovit. Igår så försov vi oss HELA familjen trots 2 väckarklockor ! Förra natten t ex satt vi uppe vid 01.30 i v-rummet. William läste bok och jag framkallade 500 foton. Sen gick vi och la oss i han spjälsäng på han rum.Lite trångt var det, men helt klart värt sömnen ;) Vaknade efter 2 timmar och gick och la mig bredvid M och vi väcktes av W vid 06.30, gav han gröt och vi gick och sov igen vid 08 och sov till 11. Har vabbat idag då han var så förkyld och behövde få vila. Nu börjar jag oxå känna mig förkyld :/

Dagis går däremot bara toppen ! Inga tårar någon mer vid lämningarna och han vill knappt åka hem haha. Han äter jättebra, förutom igår men han var inte helt hundra och sover oftast runt ca 2 timmar på dagis, igår nästan 3 timmar ! Han är en riktigt bokmal, klättar som en galning, vill veta vad ALLT och ALLA heter och är en riktigt glad prick för det mesta :)

 

Nu blir det mat från pastabacken och sen lite fredagshäng :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()