Just nu

så har jag fullt upp med det här

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Zumbapremiär !!

Nu har jag startat en till blogg, en zumbablogg zumbalulea.blogg.se ! Ett jäkla tjat om Zumba men jag verkligen brinner för det :)
Jag är laddad,taggad,nervös ja, riktigt kul ska det bli att köra igång !
Zumba är en rolig och uppiggande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. Dansinspirerad workout brukar man förklara Zumba som, du lär dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska dansstilar och svänger till den heta musiken.

ALLA kan Zumba, och inga förkunskaper krävs!
Ingen förväntar sig att du ska kunna allt på en gång, det enda vi förväntar oss är att du ska ha roligt! 
Naturligtvis är det väldigt individuellt hur snabbt man lär sig, och vad kroppen tillåter för rörelser.

Zumba känns som snarare som en fest än som ett träningspass och alla gillar väl fest !!
Så kom igen nu, upp med rumpan från soffan och kom och dansa loss med mig !
--

Starten för Zumba blir söndag 6/2. 
Tid & Plats: Örnässkolans spegelsal, söndag 6/2, 17.00-18.00. 
ANMÄLAN & PRIS: Första gången är GRATIS !
Men jag vill ändå att ni anmäler er med namn och telefonummer till zumbalulea@hotmail.com . jag är taggad till tusan och hoppas på massor med deltagare så anmäler er nu :)
Let´s Zumbaaa !!
Zumba Alberto Beto Perez

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

This is me

Nu när planeterna har snurrat runt, upp & ner och vi har till och med fått ett nytt stjäntecken, har jag ÄNTLIGEN fått bekräftat att jag är Vädur. Jag har alltid varit precis mellan vädur & Oxe och varit olika i alla tidningar, sidor m.m men alltid varit som en vädur, men det känns skönt att läsa bara ett horoskop nu ;)

This is me
Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb. 

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen. 

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden. 

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!
- Så jag, haha :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Visitkort

= vuxenpoäng :)

Nybyggnad,utbyggnad,renovering,
mattläggning, kakel & klinker m.m

Duktiga Zumbatwinz :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()