Tji-tjing

Kollade på skatteverkets hemsida om jag får tillbaka pengar i år och JAAA det får jag :)


i´m happy :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Kattens

Åh gud jag kommer säkert få betala. :( Måste kolla.. Nervöööös! Brukar alltid få igen typ 10 iallafall men jag har dåliga vibbar i år haha.Ja, jag har ju samma. :) A är ju borta ibland på jobb och jag har börjat vänja mig. Bara det där med sömnen som är lite värre haha! ;) I helgen är dom i Sthlm på byggmässan och snart åker dom på repstopp i Kiruna och då blir det ju en hel vecka själv. Shiiit. :SJag ska också läsa Nk B, känns inte så kul nej. ;) Men måste ha det! Ska gå ett College-år nu först. Sedan får jag se. Förut skulle jag gå Hälsovägledning men nu känner jag bara att man blir ändå inget av det så det känns lite bortkastat (för mig, säkert jättebra linje för någon annan!) :) Behandlingsassistent har jag också varit inne på, och Socionom.. Det jag helst av allt vill läsa till är Djursjuksköterska, men det finns bara i Skara. :(

Postat av: Mia

Jaa meee ;P

Postat av: Kattens

Men är jag sämst eller.. Jag fattar inte vart man kollar? TROR jag fått fram något som visar att jag får tillbaka men jag är inte säker.. Är det under Skattebesked man kollar? För så mycket som det står där kan ju inte vara möjligt att få tillbaka haha. Lär mig aldrig det här..

Postat av: Kattens

Åh tack! :) Vad svårt det var att kolla ändå. Hade ju aldirg hittat det utan din hjälp. ;) Fick tillbaka. MASSOOOOR! Fan vad glad jag äääär. :D Jag var HELT säker på att få betala nu nbär man varit fl-ledig.. Puh!

Postat av: Kattens

Ja, A får alltid det tredubbla än mig. ;) Inte så konstigt egentligen men. :P Tur vi har allt gemensamt ändå haha. :P Ja, vi ska också spara till en resa! Nästa vinter tänker jag inte sitta fast i kolsvarta norrland hela vintern. ;)

Postat av: Kattens

Jag har sökt Djursjukskötare (även fast jag aldrig kommer flytta till Skara) och som vanligt Hälsovägledning och Mediedesign. Jag söker varje år men börjar aldrig haha. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback