hejhå

yeii

Äntligen har jag fått min nya dator , så himla skönt :)

Idag väckte W mig vid 7 någongång, han åt och efter det tyckte han att vi skulle var vaken en stund. han var så pigg och glad och "pratade" lite grann och gav mig en hel del leenden, tror ni att mitt hjärta smälte?? typ 100 gånger om, han är så underbar ,lilla älsklingen !

Senaste dagarna har varit fyllda med fika, vänner och god mat. Igår var jag på stan med Sanna, Mia +barn och idag har jag varit lite överallt med mina killar. Var till BVC idag och kollade navelgranulom en sista sväng och nu är allt borta av lilla navelstumpen så idag fick lilla W göra det han älskar mest, BADA :)  Han tyckte det var så skönt en varm dag som denna. Vi har spenderat våran kväll hos Marika, H & I , blev bjudna på tacos, GOTT! och rumpklappning ( avlastning ;) ) av Marika :)

Lilla solstrålen :)


jeanette, Marcus & lilla Axel hälsade på en dag
 
Tant Jonna var förbi igår :)


Imorgon åker vi till stugan och blir där några dagar och datorn följer med såklart :)

Nu ska jag hoppa i duschen efter en svettig dag,  kan inte påstå att jag är så förtjust i värmen när det blir över 25+ grader.

haa det så skoj på kalaset ni som ska kalasa ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

$pending

Idag har jag slösat massor med pengar..eller ja, det är massor för mig iaf .
Och det här fick jag för pengarna

Ett litet bord &  2 stolar till Willes rum.


och till mig och mathias : en ny dator ! :)
Packard Bell Dot-S.NCD/70

--

Möblerna kan han kanske inte sitta på riktigt än, men han har ju en massa kusiner och kompisar som hälsar på och så småningom så får ju även han användning för dom :)

och datorn, det blev en liten blogg-dator ;) det blir superbra, vi får den på onsdag, färdiginstallerad och klar, vi är ju sjukt otekniska så det är bara att slå på den när vi hämtar den :)
 Annars har vi varit på BVC idag och kollat lilla naveln igen, det var lite kvar av navelgranulomet, så BM penslade på lite mer Lapis så att det sista försvinner oxå. Stackars lilla W, han var jätteledsen efteråt, för det fräter ju, aj aj :(

Nu vaknade lilla ♥ , så nu blir det mat för han :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

lilla ♥

Idag blir  vår älskade William 1 månad ♥




och han har utvecklats massor ;)
(han fick lite hjälp, men inte av mig :) )

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

F I K A

kände ni av jordskalvet imorse?? det gjorde jag, trodde att jag drömde, men sen ringde m´s päron och sa att dom pratar om det hela tiden på radion, så jag drömde inte ! ganska häftigt ! så länge det inte skadar ngn såklart :)

idag har vi varit & fikat med en några nyblivna mammor och blivande mammor :)
Det blev trevligt långfika as usual,  William sov igenom nästan hela fikat , sötis ♥

Vi hann även förbi Doffi, kom ut med en gul Villervalla-bodysuite, den var ju för söt !
Svängde även förbi H&M och Kappahl på väg till bilen och JA det blev lite mer kläder , både till W & mig :)

När vi kom hem så tänkte jag att jag packar ur några påsar medans har sitter nöjt i babyskyddet, inte så smart nej. 2 sekunder efter så brakar det i blöjan och det kom typ ETT TON bajs, som trängde sig utanför blöjan och när jag lyfter upp lillis så ser jag att halva babyskyddet är oxå i bajs, tur att det är avtagbar,TVÄTTBAR klädsel :) vilket bajskalas vi hade, trevligt va  :)

imorn kommer s & c hit till rutan & fikar med oss, hoppas på soligt väder såklart :) har någon vägarna förbi så sväng in på kaffe & fika ! vi är hemma vid 14 typ, ska på BVC kl 13 :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

glädje & sorg

shit vad dagarna går fort !

William blir en månad på lördag, EN MÅNAD! vart har den här månaden tagit vägen ?!
Man märker det i hans uveckling att det går framåt, han är med mkt mer, det kommer små söta "rop" ibland och jag tycker att han har börjat le ibland :) ska försöka fånga det på bild, så får ni se. Kanske bara jag som söker efter ett leende haha ;) Han är iaf helt underbar såklart ♥ Fick boken "Växa & upptäcka världen" av Soppa, TACK :) kul att läsa i den om olíka språng och kolla hur det stämmer med våran lilleman :)

Har du kvar "resesängen" Soppa ? Jag skulle gärna vilja köpa den isåfall.

Jag lägger lilla ♥ varje kväll mellan mig & m,på sin egen kudde, men sen på natten när vi vaknar så ligger han på tvären utanför sin kudde, oftast i min eller mathias armhåla :) så jag har börjat bli lite orolig att lägger mig på hans huvud eller ngt när han inte ligger still. Ni skulle se min lilla älsk när han håller på att somna, han är som en liten karate-kid i sängen, armar och ben far i 130km/h, det ser rätt roligt ut :) så är inte alls förvånad att han inte hålls på sin kudde/plats.

Senaste dagarna har vi varit och hälsa på sanna/jonas och charlie i stugan i Rosvik, och igår var vi på stan med Frida och shoppade lite :) Idag har jag färgat håret, VÄLBEHÖVLIGT! och ska städa lite här hemma idag, det är ju så tråkigt väder ute :/


♥ william 3 v. och charlie 3 månader ♥


emma var & hälsade på oss


grillkväll förr  förra helgen, från början var vi tre, slutade med att vi var 15 st,så trevligt :)

Marika & William♥

fin dukning :P 
 
Soppa & Rox kikade förbi

Anna i farten :)


--

och så ett kort på mig & min älskade William  ♥




-----

Sen sist men absolut inte minst, en massa tankar och kramar till en familj där deras dotter på 2,5 år har fått hjärntumör som spridit sig såpass illa att det inte går att behandla. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns, men ni finns i våra tankar !
 
Finns i mina tankar gör även min arbetskollega som miste sin man, sin livskamrat, en vecka efter att hon gått i pension.

När sånt här hemskt händer funderar man verkligen på om allt har en mening???
Livet är så orättvist.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

premiär

idag har vi hängt med Sanna & Charlie hela dagen .
KOm till stan vid 13,30 ,sa 12 igår åt Sanna, en liten tidsoptimist är jag :)
Vi gick ut på prommis med hunden en sväng, matade barnen på gården hos S och gick vidare till stan.
Strosade igenom några affärer, köpte ingenting, måste vara rekord ! och sen långfika på BO:s .
Det var skitkul att träffa sanna & C och få surra av sig lite, lika trevligt som vanligt :)

Lilla ♥ W sov från 13,30-15 sen mat/blöjbyte och sov vidare till 18.00,  han sov till och med en stund i bilbarnstolen när vi kom hem :) värsta lyxet, håller tummarna att det går sähär bra nästa gång oxå :)


Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

hello

Nu, äntligen hinner jag sätta mig här vid datorn !

Vi har inte varit hemma så därav denna kassa uppdatering. Vi har iaf varit på en liten road-trip, jag och lilla William. I söndags åkte vi till min mamma i orneå, och m stannade i kalix för att hjälpa ngn gubbe att lägga in ett nytt golv, så vi for iväg alldeles själv. Lite pirrigt var det måste jag erkänna, men alllt gick jättebra, han sov hela vägen.

under dom här dagarna träffade vi några utav W:s kusiner, några av mina vänner, shoppade en massa nya kläder åt w och lite åt mig själv oxå. Vi bodde hos min mamma, w sov som en stock på nätternä, 23-03,åt och sov vidare till 08, hoppas att detta håller i sig länge :)
 På hemvägen svängde vi förbi svärisarna en snabbis. men stannade inte över natten, jag blev allergisk mot deras hund ( som jag inte känt av ngnting på 7 år?! ) hormornerna kanske gör att jag är extra känslig, vad vet jag?! Jag är ju allergisk mot pälsdjur men inte sådär, konstigt!

Wlliam och w´s mormor





Williams kusin Meja fyllde 4 år, så vi var på kalas :)



Williams stolta kusiner Noomi, Liam och Meja
   

Glömde såklart kameran i bilen när vi hälsade på dom andra men nästa gång ska jag komma ihåg den :)

Idag har vi varit till BVC och nu väger han 4300g och är hela 54 cm, så han växer så det knakar lilla ♥ och imorgon blir han hela 3 veckor ! Sen var vi och fixade faderskapsgrejen idag, förbi & hälsade på på jobbet mitt och vidare till storheden och storhandlade. han har sovit genom hela dagen , med några amningpauser såklart :)
Nu ska jag gå & fixa lite middag, medan m & w ligger och myser i soffan och imorn ska vi träffa Sanna & Charlie :)





och du, som kommenterade mitt förra inlägg anonymt och skrev att det vore roligt att träffas framöver, ja det vore det säkert,  men vem är du? :) haha :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Pix

Några pix på vår älskling

Han blir hela 2 veckor idag :)









--

Vi vågade oss ut, haha :)
I förrgår var vi & storhandlade på Kvantum och provade vår nya vagn, Akta Graco Mosaic. Helt klart värt pengarna !
Lilla W sov igenom handladet och var så nöjd.

Igår var vi på storheden på diverse affären, men lilla W var inte lika nöjd. Men det är klart, han måste väl vänja sig lillen.
Han var vaken hela tiden typ 3 timmar i sträck eller mer tror jag, och när jag la han vid 22 för natten så sov han till nästan 04 ! och sen vidare till 07,30, min lilla sömntuta :)

Idag har vi varit och prommat hela familjen. Provade att stoppa in amningskudden i vagnen eftersom han sover så dåligt i vagnen och nu, ja han sov i 3 timmar , hela promenaden och sen hemma ute på bron i vagnen :) så tack för tipset Sanna ! man lär sig någonting varje dag :) Träffade på en jättetrevlig tjej på hemväen som var ute & gick m vagnen, hon hade en dotter på 4 månader och bor här alldeles nära oss, så det blir nog en prommis tillsammans här framöver :) och kul m barn i samma ålder !

Besök har vi haft en hel del och William  har fått massor med fina presenter. Jag börjar känna mig levande igen, det är kul m besök och surra av sig lite grann :) Imorn ska vi nog grilla om vädret tillåter och på söndag så åker vi nog mot Haparanda :)

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

♥William♥

Nu har han fått ett namn våran lilla gosse, han ska heta William Forsberg , sen äterstår det att se om och när vi ska döpa. När brukar man göra  det ? :)

Igår var vi på första BVC-besöket. Lilla W skötte sig alldeles utmärkt . Han pissade,bajsade och åt under besöket haha , men han var väldigt nöjd  :) Såg till att mata, byta blöja m.m  innan vi åkte, men men.. :)

Han hade gått upp hela 340g på en vecka, mkt enligt BM, hon sa att han måste  då äta ordentligt när han ökat så mkt. Ja det gör han, he loves foood :) Sen tyckte hon oxå att han var väldigt stark och stabil för att vara 10 dagar, vi har ju ingeting att jämföra med men det tycker vi oxå. Idag när han låg kvar i sängen och sov medans vi åt frukost hade han lagt/sparkat sig  nästan helt på tvären. Allt annat såg oxå bra ut, har varit lite orolig för han geggande öga, trodde att det var ögoninflammation, men det var det inte utan det var någonting med tårkanalerna, så nu vågar vi ut oss igen på promenad :)

Idag har vi bara varit inne och myst, men ska ut en sväng snart. En sak jag undrar, när vågar man ut på stan med den lille? Jag är så noijig över att han ska dra på sig någonting om man går ut för tidigt. Visst att gå på ngn liten affär eller så, men tänkte mer typ gallerior och sånt? Dom sa på BB att håll er borta första tiden från stora folksamlingar, me hur länge är första tiden ? Gud va man är nybörjare på sånt här.

Nu har älsk var och köpt en vagn till babyskyddet så att man bara kan klicka fast den ,SKÖNT!! när man bara ska iväg ngnstans, så slipper man bära det aptunga babyskyddet eller ta med sig vagnen varje gång.
Så nu ska jag ner och spana in den :)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

hemma

Tusen tack för alla grattis!!

Nu har vi hunnit vara hemma några dagar, komma in i vardagen litegrann iaf och ta igen lite sömn.
Lill-herren sover 3-4 timmar i taget och är jättesnäll och söt, han är väldigt "vaken" och tittar runt, han tränar sina nackmuskler en hel del och är redan nu stark i nacken för att vara så liten sa dom på bb .

Han ÄLSKAR att bada, höra ljudet av när kranen är på och den absoluta favoriten är när mathias vättar rumpan under kranen vid blöjbyte :) däremot å är han mindre förtjust i att sova någon annastans än i famnen, blöjbyte, vänta på mat och när man klär på han, då kan han bli riktigt ledsen .

Han är ¨så underbar och jag kan inte få nog av han. fast jag håller han i famnen i timmar, så vill jag ha han ännu närmare men det går inte. Gud så härligt det är att ha barn !

Vad ska han heta då? ja, vi har inte riktigt bestämt oss än, så ni får vänta ett tag ;)

Nu ska jag gå och snooosa på älsklingen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

♥ Världens finaste ♥

Äntligen är han här !

Våran lilla älskling kom i fredags 26,6 klockan 20,28, 3625g och var 50 cm lång.
Han är världens finaste ♥ 

vilar på pappas arm


världens stoltaste pappa !!
mina älsklingar ♥ 





Att man kan älska någon såhär mkt och vara såhär lycklig, det är en helt otrolig känsla.
Det går inte att beskriva med ord.



--

Vi mår alla jättebra och det var jätteskönt att komma hem .
Amningen fungerar och han verkar trivas som fisken i vattnet.
Igår kväll la vi han vid 23,00, han vaknade vid 03,30,åt och sov vidare sen till 09,00, lyxigt? :)
Vi får se & hoppas att det håller i sig,sådär mkt sömn har jag inte fått de senaste 2 veckorna.

Jag ska nog knåpa ihop en fl-berättelse sen, nu ska jag gå och mysa med ♥ 

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()