Konstigheter

Idag lämnade Mathias William på dagis. Det hade gått bra, han hade gnällt lite . W hade ätit frulle och lekt hur bra som helst till strax efter 09. Vid 9.30 ringde de från dagis. Snacka om att pulsen går upp ill det dubbla när man ser att "Dagis" ringer , man tänkter ju det värsta. Iaf så hade William velat sitta i famnen HELA tiden och gråtit när de satt ner han och eftersom det inte alls är likt han så ringde de och sa att någoting konstig är det nog. Han har inte feber, han är inte det minsta förkyld , inte ens småsnorig. Det var nog inte hans dag idag. När jag kom satt han i famnen några minuter och sen sprang iväg och lekte och busade. Han blev ledsen när vi skulle hem ( nuförtiden är det mer åt det hållet ;)) och hann dyka i en och annan vattenpöl och såklart i sandlådan nr han var dyngsur haha. I bilen på vägen hem somnade han, han var jätte jätte trött. Men han verkar inte "sjuk", så vi får väl se imorn.

Imorn åker jag till Sundsvall med våran utesäljare. Vi ska på bagerimässa, ska bli riktigt roligt ! Se alla nyheter och smaka på alla goda bakelser ;) Och så blir det en natt på hotell, med hotellfrulle. L O V E :)



Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

stackars w! :S men som du säger, det kanske bara inte var hans dag dag. charlie är iaf helt knäckt coh sover hur mycekt sohelst nu när inskolningen är igång.



vilken supersöt tröja han har på bilden, var är den ifrån, en sån vill jag med ha! :)

Postat av: Jenny-Elliots Mamma

Stackaren! Hoppas du får det bra i Sundsvall:)!

Postat av: Theres

Hoppas att han inte blir sjuk nu, men det var nog kanske inte hans dag helt enkelt..

Jo, vad är det han äter till frukost? Måste hitta på något nytt till Olle eftersom han inte äter något just nu. Mackor och yoghurt som han annars älskar tokdissar han, har man tur tar han några klunkar fruktsoppa.. :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback