Ego

Har handlat åt mig själv för engångskull :)





Kul :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemmadag

William har ju varit lite halvsnorig i flera veckor nu känns det som, men inte allas farligt, bara lite morgontäppa.
men igår när vi skulle iväg till Erika och fika så tyckte jag att han har blivit mer snorig så vi hoppade över fikat och drog iväg till apoteket istället och inhandlade Nezeril. träffade upp Mia,Sanna,Emma m fl och vi tog en snabbfika i samband med matning på BO´s :)

PÅ kvällen så var W helt okej, inte alls farligt snorig och natten har gått jättebra, men imorse när han vaknade vid 6 så lät han mer snorig och hostade lite + att jag hade lite ont i halsen . Så då beslutade jag att vi hoppar massagen/stan idag för vill ju inte smitta ner några andra + att jag vill ju inte att det ska bli värre . William ska få sin 3-månaders vaccin imorgon och då ska dom väl helst vara frisk fick jag höra.

Det som är skönt är att han störs inte av snoret i sömnen, har är pigg & glad, äter som vanligt, har ingen feber och mår allmänt bra, så det kanske är bara lite höstsnor och förmodligen så "oroar" jag mig i onödan, men vi stannar hemma en dag för säkerhetsskull :)

Är inte typ alla barn lite snoriga just nu? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Hemma

Skönt det var att komma hem ! Vi har haft en riktigt trevlig helg i Umeå och har fått se hoppning på HÖG nivå, kul ! Kanske står jag en dag som SM-vinnare, i mina drömmar iaf haha :) Synd bara att jag inte är miljonär för man har inte råd att SATSA ordetligt på denna underbara dyra sport. Jag får nöja mig med förhoppningsvis framtida klubbtävlingar, om jag nu hittar en häst att tävla någongång . Annars får Wille förverkliga mina drömmar, om han nu vill det. Men jag börjar tidigt, SM på hans 3-månaders dag , haha:)  Om pappa-Mathias får bestämma så blir han väl cross/skotercross/rally m.m. ALLT med motor att göra som blir hans stora intresse . Men det är ju inte upp till oss, utan W får syssla med precis vad han vill (nästan :) ) :)

SM-vinnare 2009
Viveca Lundbäck-Canthara



Idag har vi segat hela dagen. Var ute på en prommis här i byn och William somnade i vagnen, och nu, 2 timmar senare sover han fortfarande i vagnen lilla älsklingen. Han sover så himla bra ute i friska höstluften !

Ska iväg på en stund och storhandla. Jag har faktiskt skrivit en matlista för veckan :) Ska verkligen försöka se till att hålla mig till den så det inte blir en massa (DYR) småhandling.

Såhär ser veckans matlista ut (okej, inte världens roligaste :) )

Måndag: Pizza & Ingelas pizzasallad
Tisdag: Chili con carne
Onsdag: Kokt potatis med  grekiska köttfärsbiffar + sås
Torsdag: Kebab i Pitabröd + pommes
Fredag: Renskav och hemmagjord potatismos

lördag och söndag är det hopptävligar här i Luleå, så det kanske blir ngt enkelt på kvällen typ varma macvkor eller ngt sånt :)

Ser väl ut som att jag ska klara av att göra allt det här trots att jag är ganska okunnig på matfronten .
Potatismosen är jag lite kluven iför, men det är väl bara mjölk,smör och kryddor man stoppar i ? Haha :)
och köttfärsbiffarna tänkte jag oxå göra själv och avancera det ett snäpp, med att fylla dom med fetaost och paprika, grekiska biffar.

Imorgon är planen mammafika hos en utav fl-tjejerna, Erika & Oscar och sen en prommis / stan en sväng. Måste hitta ngt fint som jag faktiskt får på mig utan att sömmarna spricker haha :)

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Umeå

Igår anlände vi till denna vackra stad, Umeå.

Resan hit gick jättebra och när vi väl kom fram så dumpade jag Frida & hennes syster inne i stan och åkte själv till vårat huvudkontor och hälsade på alla Umeåkollegorna,. det var trevligt ! På kvällen kom vi till hotellet och kvällen bestod av middag på hotellet (blä!) och lite V-tittade på rummet. William sov knappt ngnting under dagen, så när han väl somnade på kvällen efter 19 så sov han oavbrutet(!) till ca. kl 06 !!! Jag vaknade vid 04 och kollade till han men han sov som en stock. han var helt slut stackarn. Det var iaf skönt att sova 6 timmar i sträck, känns som att jag har sovit en vecka :)

Idag fyller min lilla älskling 3 månader ♥ och han har fått ett namn oxå, som beslutades i fredagsmorse innan jag åkte till Umeå. Bra planering ;) Men det var så svårt för oss att komma överens eftersom det inte finns några direkta släktnamn och vi har väldigt olika smak. Men till slut kom vi fram till John William Forsberg :)

Vi har varit på tävlingarna hela dagen idag, från morgon kl 10 till ikväll kl 19, sett hoppning upp till 150 cm klasser. Shit alltså. Man måste vara galen om man styr på ett 150-hinder ! Men det var kull att se på. William har skött sig fin fint. han har varvat mellan vagnen, famnen , ligga på bänken m.m. Frida och hennes syster Johanna har hjälpt mig oehört mkt med att bära med alla saker m.m. TUSEN TACK !

Har träffat på en massa bekanta idag oxå, bland annat en tjej som  jag gick på grans med 2002-2003 och som jag inte har träffat sen dess. Det var verkligen SKITKUL att träffa henne, lilla Carro :) Och nästa vecka ska hon komma till Luleå och tävla med sin pålle, kul !

Nu ska jag se lite tv. William sover för natten och det blir nog en tidig kväll för mig med, för inorgon väntas ännu en dag i stallet, SM-finaaal !! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Shopping ;)

Idag har jag varit till stan och fixat lite diverse grejer. Jag var även på Lindex och köpte en till overall (Nödvändig ;) ) åt William.


snygg va ? :) helt perfa !

Sen var mina kära kollegor förbi mig idag eller nu under kvällen. Vi satt och fikade & surrade ett bra tag. Det var himla trevligt ! Dom hade med sin en SUPERFIN present ti William, en svart adidasdress med guldränder, superläcker ! och den matchar den nya overallern oxå =) och jag fick en chokladkaka, gott !

--
Har snart packat färdigt för vår tripp till Umeå. Vi ska åka och se SM i hästhoppning och bo på hotell, jag & william och några vänner :) men shit vad mkt packning det blir med en liten, typ allt ska ju med haha :) Ska ta en dush nu och gå & lägga mig sen, är helt slut och det blir en tidig morgon imorgon !

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Virrpanna

Jag måste vara den virrigaste människan på denna jord.
Igår när vi skulle på massagen, hittade jag inte min plånbok. Jag sökte överallt och var stressad till tusan, jag hann ringa Mathias 2 gånger i denna frustation och anklaga han för att ha städat bort den (Han städar jämt bort allt, eller sätter typ allt i närmsta låda). Till slut hittade jag den i en Barnens Hus påse ;) Skyndade mig iväg till massagen, var redan sen. Parkerade bilen och tog mitt pick & pack. efter massagen strosade vi runt hela dagen i affären m.m. när jag kommer tillbaka till bilen ser jag en lapp i rutan. jag hade fått p-böter, 350kr för att lappen inte var synlig ! Jag hade ju betalat så tänkte åka till polisstation och be dom "riva" boten, men jag hittade inte min lapp ? Nej, jag hade betalat , men aldrig tagit ngn lapp!! Så min parkering igår kostade 400 kr. 50 kr i automaten och 350 kr i böter, så jävla onödigt ! tacka vet jag Karpen p-hus där man betalar i efterhand :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sömn

Förra natten sov W jättebra. Vaknade endast en gång ! Han fick sova bredvid mig, så mysigt det är att ha han i sängen, lilla skrutten :)

Nu har han sovit från 16.30 till nu, inte min mening, han var jättttttetrött efter massage/ stan ! Han somnade som en stock efter maten och har halvvaknat bara 2 gånger, gick in och stoppade in nappen och han fortsatte snarka :) Öööh, 5 timmar?! Undra hur den här natten blir ? :) Fast jag passade oxå på att sova mellan 18-20 , skönt !

Håller på att tvätta lite kläder m.m inför helgen. Jag & William åker ju till Umeå fredag-söndag och ska se SM i hästhoppning. Det ska bli så kul och jag längtar efter hotellfrullen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

dagens plan

gick helt åt h-vete, men så är det ibland :)
Natten har varit jävligt jobbig. Minimalt med sömn för både mig & William.
Stackarn har haft ont i magen, så han har korvat sig och gråtit typ i sömnen och det som hjälpte var att lägga han på sida, dra upp hans ben och klppa han på rumpan. Då sov han. men det innebar ju att jag var vaken :)
När han väl somnat ordentligt eller om jag somnade mitt i "klappandet" så vaknade han efter en halvtimme .
Det var så synd om han, min lilla älskling.

Vi har klivit upp vid 08, men var som en zombie då, så vi hoppade sången idag, men tänkte hinna till Theres och fika. Men när W somnade vid 10 igen, så gick jag och la mig med han. Och NU 12.30 har jag matat han & ätit lite frulle själv, men sitter här helt osminkad,oborstat hår och i mjukiskläder :) Så dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, menWilliam mår bra efter 4 brak-kalas och vi har fått sova en liten stund iaf :)

Nu ska jag göra mig iordning, Sofia kommer ju & hälsar på oss idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

?

Haha. Såg precis färdigt "Roast på Berns". Jag tycker det programmet är grymt kul =)
Nu borde jag gå & sova, men ska nog slå igång en tvättmaskin så tvättberget minskar lite grann iaf .

Funderar på att ta "sovmorgon" imorn och skippa babysången. Kändes tidigt kl 10 och jag måste ju orka rida imorn kväll och DET är inte så bara när man har noll kondis ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fullt upp

Lilla älsklingen ligger och sover,Mathias lagar mat och jag sitter vid datorn. det är vad vi gör jst nu i vår lilla familj.

Idag har vi varit  hos Emma&Klara ,lunchat och fikat. Åt linssoppa för första gången i mitt liv , och så gott det var! Helt gudomligt god alltså ! spana in på Emmas blogg när hon lägger ut recept och prova, jag lovar att ni inte blir besviken. Till efterrätt bjöd hon på en GOOOD kaka med kräm,vinbär och annat smarrigt. recept på den oxå, tack :) Tack Emma för jättetrevligt fika !

Imorgon hade jag tänkt gå på babysång här i Rutvik. klockan 10 är det i Rutviks Bygdegård om någon känner sig sugen att komma :) och efter det fika hos Theres&Olle. Jag hoppas att jag hinner bara för ska få besök på eftermiddagen och sen ska jag vara i stallet efter 17. jag ska nog lyckas att klämma in allt :)

Jag tycker att William har jollrat mkt mindre de senaste dagarna, kan det ha ngting med språnget att göra kanske ?

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Kärlek

Vår älskade unge William blev 12 veckor igår. Han bara växer och växer och det händer så mycket så det är såå kul ! Han är såpass liten än så liten så han har tålamod att mysa i famnen (en liten stund :) ) , så kan man bara ligga och snoosa bebisdoft :) han är det absolut bästa som hänt oss, Vi älskar dig mest i hela världen lilla William !
Det är så underbart att vara mamma :)

Idag har Mia & Tilde varit och hälsat på oss. Det var trevligt som vanligt :)



Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Vändningsförsök :)

Igår var det mammafika hemma hos oss här i Rutan. Vi blev kring 10 mammor+barn tror jag, många var vi iaf :) Det var väldigt trevligt ! Jag vill ha många barn, kanske inte 10 nu men några stycken iaf . Jag älskar när det är livligt, dom äter & dräller och leker & har sig och är så underbara små. Tycker det är så mysigt när det ligger leksaker överallt som man sen får gå & plocka när barnet ligger och sover, haha. Det är rätt rogivande för mig :) Jag är inte frisk va ? ;)

Jag skulle kunna ha fika varje dag, kul att ha ett fullt hus med massa söta barn och trevliga mammor !

Inatt har W sovit otroligt bra. Han sov 20.30-03, åt typ 10 min, sov till 07.30. LYX säger jag :) Sen var vi väl vaken en halvtimme,en timme och sov vidare till ca 10. Då väcktes jag av en riktigt solstråle som låg och jollrade bredvid mig och DET händer inte så ofta. Han har mitt morgonhumör oftast, inte lika roligt :)

Idag har han börjat träna på att vända från rygg till mage. han kommer halvvägs, men där tar det stopp. Jag hjälpte till lite så han kom runt på mage, och så nöjd han blev, lill-killen :) Men jäklar vad han tar i i sina försök, han kom ner nästan från babysittern idag, så nu spänner jag fast han. Det händer så mkt varje dag nu ! Han är så underbar, älskade lilla grodan.

Vi myste på här hemma en stund och åkte sen iväg för att posta ett paket och lämna en barnstol åt Mia&Tilde. Jag glömde både paketet och barnstolen, så fick vända om och hämta paketet och stolen. Tur att jag inte hann såå långt. Ibland undrar jag hur jag lyckas alltså :) Så vi postade paketet, och var förbi Mia&Tilde där vi fastnade en lång stund. Shit vad fint dom hade det !! Tilde vaknade precis när vi skulle åka hem, nyvaken, söt & glad :)

imorn blir det ett besök på jobbet & en sväng på stan, trevligt !

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Tisdag

Idag var vi på babysång i Rutvik, mkt trevligt var det ! William såg mest förvånad ut, han är ju så liten än, lill-skrutten ! Efter sångstunden fikade & surrade lite med andra mammorna och bestämde att vi skulle ha mammafika här hos mig imorn (från 11 :) ) , trevligt !! Tur att vi har ett bageri i byn ;)

Efter sången  åkte jag & W in till stan och mötte upp Sara&Leo. Vi gick till Waldorf och åt lunch (GOTT!!). William sov hela lunchen, medans Leo som är lite större (1 år) tyckte inte det var lika roligt att sitta still vid bordet, söt-Leo :) Vi strosade en sväng på stan och sen åkte jag hem och i princip ammade W,åt plättar och åkte till stallet för att rida min första ridlektion, jag var TOKnervös !

Det gick hyfsat. Känner att jag är ringrostig och har typ inga rygg-/magmuskler kvar, men jag överlevde, men imorgon kommer jag att ha sååååååå ont! Aj,aj,aj.. Men ska nog fortsätta att rida i den gruppen, instruktören tyckte att jag klarade av att rida på deras nivå. jag är lite tveksam, för dom var jätteduktiga. Men får prova några gånger till :)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen gå & sova så jag orkar upp imorn och barnsäkra hemmet haha ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Blandade känslor

Mathias åkte och storhandade igår och när han kom hem sa han att det var punka på ett av bakdäcken, att jag hade kört på en skruv. Men sen när han började kolla lite närmare, så var det punka på det andra bakdäcket oxå, och där satt det oxå en skruv. Nog är det jävligt märkligt om jag råkat köra på skruv så det punkterar båda däckern ? Sabotage säger jag. Så jävla less man bliiiiiiiiiiiiiiiir !! Oc såklart har alla däckservice stängt under helgen , så på måndag först kan vi fixa det :/ Så onödig utgift !

Idag blev jag dock glad igen. Jag & Mia åkte till hennes bror, som har hästar, för att rida en sväng. Måste säga att jag var nervös för det var första gången efter förlossningen, ny häst  (4-årig frieser,MIN DRÖMHÄST!) nytt ställe. Vi gjorde iordning hästarna och skrittade iväg till grannens ridbana. Det var RIKTIGT roligt !! Kvinnan som bodde på den gårde, kom ut ch gav lite tips och råd, det är väldigt tacksamt när man rider en ny häst och är rätt ringrostig, och annars oxå ;) Det blev lite rodeo i galoppen, men jag satt ju kvar :) Mia var jätteduktig,precis som jag trodde:) Jag hade fullt upp med att hålla koll på mina armar,ben,hästen..ja allt :) GUD vilka fina hästar, jag blev förälskad ! Det där gör vi om. TACK FÖR IDAG MIA!

Annars läget här hemma under förkylningstiden. William har ju varit lite snorig och igår köpte jag Nezeril, för han verkar vara så irri på natten då han blir täppt i näsan och får jobbigt att andas, och det funkar bra ! Han har ingen feber, äter som vanligt och är som pigg & glad så hoppas att det inte blir värre är lite snooor.

Masserade magen på han imorse oxå, då han får magknip ibland. Idag fick han lite knip, men bajsade fort ut det ;) Magmassagen är grymt effektiv !

En annan frieser (hade inte med mig kameran)
SNYGG !!

Permalink Allmänt Kommentarer (13) Trackbacks ()

tjena

Igår var vi på babymassage igen. Den här gången hade jag med snutten och det gick mkt bättre ! Efter det åt vi lunch på bergviksgrillen och därefter var det mammatröff hos Catti. Hade bestämt att jag ska sluta med fika, efter att jag gått UPP ett halvt kilo på 2 veckor, men ångrade det sen för tydligen var Cattis pajer gudomligt goda  !

Vi åkte och hämtade Jenny på busstation och åkte hem till Rutan. Vi hade en riktig slappar-kväll framför tv:n med ostkrokar och godis (hmm, undra varför jag går upp i vikt istället för ner ? ;) ) och idag fick jag sovmorgon. Jenny kom och tog W så att jag kunde sova en stund till och sen klev jag upp till ett dukat frukostbord, LYX :) Du är en underbar vän Jenny !

Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt på morgonen, för oftast stressar vi iväg. William fick sova ordentligt, och vi gjorde oss iordning i lugn och ro. Mötte upp Mia&Tilde på Smaka, åt lite lunch och surrade. jenny åkte hem och jag & Mia gick ner på shopping och shoppade lite på H&M. Sen strosade vi bara lite här & var och slutligen hem då :)

imorgon har vi ingen plan. Eller jo, 2 saker. Kolla på Väggord/bokstäver på Wika möbler och sen sku grannen Ylva komma förbi och så ska vi kolla igenom hennes köksritning .

Btw ringde luleå ridklubb idag och på tisdag ska jag och provrida i en grupp ! och mia oxå ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Amning,ridning,surkärring... you name it !

Igår var vi på BVC och William vägenr nu 5420g, så han ligger fortfarande under kurvan men har börjat gå upp lite bättre nu när han får ersättning oxå, för bröstmjölken räcker inte alls till . Den bara sinar, jättetråkigt !  Frågade BM  hur länge det brukar ta för att det ska komma tillräckligt med mjölk om man tokammar och hon sa att för henne tog det 6 månader med första barnet (!!!), jag tänkte för jag har ammat jätteofta hur länge som helst, försökt äta&dricka själv m.m. men det kommer ingen mer, så nu orkar varken jag eller w någon mer så nu kombinerar vi amning & ersättning. Gud så skönt det är att ha en mätt & glad bebis !!

Usch vad jobbigt det har varit när inte amningen funkar. Sen undrar man vad alla andra tycker när man inte helammar , ganska töntigt egentligen ,men alla verkar tycka det är så konstigt om  inte amningen fungerar och jag kan känna att vissa tycker att man är en sämre mamma för det. Det är skönt när amningen funkar, men när den tjorvar så är det inte så kul, nej. Så nu kör vi såhär och skiter i vad folk tycker, för det här funkar bäst för oss :)

Utanför amningsvärlden då :)

2 dagar på rad har jag,Mia&Tilde varit till stallet och kollat på ridlektioner. Har spanat på två olika grupper och kollat lite vart man skulle passa in, jag är såååå laddad att börja rida igen !

Mötte upp Sanna,Emma & Catti idag efte att dom varit på babysång. Vi gick till Häst&Fritid och skulle kolla på ridkläder, medans vi andra stod ute med vagnarna och Emma hann kanppt öppna dörren till affären, så ropar det otrevligaste butiksbiträde till Emma  någonting i stil med att "den där får du lämna ute/du får inte ta in vagnen.." eller ngnting liknade. Väldigt otrevlig iaf ! Hon ville i princip att vi skulle lämna vagnarna ute på parkeringen, för hon var rädd att barnen skulle slita ner halva affären och att det var såååå trångt därinne (vi ryms ju på affärerna inne i stan ?!). Ööööh, det hade lätt rymts + att det inte var en endaste kund där inne. J*VLA SURKÄRRING!!! Emma avslutade med att vi går och handlar någon annanstans, och det gjorde vi. Jag köpte mina ridstövlar på Granngården istället där dom var så hjälpsamma och trevliga ! Sånt där som på Häst&Fritid gör mig så förbannad !!! Okej , om hon hade sagt det på ett trevligt sätt att det är lite trångt m.m. men hon var så jävla otrevligt ! Jag tänker aldrig mer handla där, det är då ett som är säkert !

Men som sagt, nya ridstövlar köpte jag, och är jättenöjd!
Ett litet impulsköp, meeen...jag behövde nya ;)






Imorn är det dax för babymassage igen, kul! Hoppas William inte har magknip som sist :) Och ska ta med snutten så går det nog bra , han är inget fan av att ligga på rygg allför länge . Sen efter det blir det fika hos Catti&Alfon om jag bara hinner, för imorgon kommer även Jenny på besök och ska sova över hos oss, mysigt !

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Söndagkväll

Det här har vi för oss såhär en söndagkväll, mys :)

Nybadad


Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Träning

uuuh, träningsvärken är betydligt värre idag och jag tror att Mia njuter lite av att fått köra hårt med mig haha ;) Men det är skönt att ha träningsvärk, man är ett litet snäpp närmare en fastare kropp (om jag skulle låta bli allt snask då..) ;)
Men det blir repris, nästa torsdag ska vi träna igen !

Har funderat på det här med träning. Min tanke är att börja rida förhoppningsvis på tisdagar, då kommer jag att ha träningsvärk onsdag+torsdag, sen tänkte jag köra thaiboxning på torsdagar, då har jag träningsvärk fre-lördag. Alltså kommer jag att vara människa 2 dagar i veckan, måndagar och söndagar , bra plan va ;) Men känner mig laddad !

Idag har Frida varit här & hängt med oss. Det var trevligt, för det var ett tag sen. Vi har bläddrat i Hööks-katalogen, jag har letat hästgrejer på nätet m.m. Ska tradera lite grejer så jag får pengar att köpa nya ridgrejer, för det är inte billigt att rida, men nog ska jag lura dit även ekonomiska Mia ;)

Imorgon ska vi ta det lugnt här hemma, ska bara in till stan en sväng och sola, är typ likblek och det är INTE snyggt.
Ska försöka få någonting gjort oxå här hemma, det är tanken iaf.

Tänkte börja gå & lägga mig snart, men förmodligen slutar det med att jag sitter uppe till 01 som vanligt...

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

en bra dag idag

Har varit till stallet en sväng och kollat när Frida red. Nu är jag som 12 igen och suktar efter nya ridsaker så sitter & surfar på hooks.se :)

Har även traderat hem denna plyschdress från Villervalla åt lilla William, helt ny dessutom :)
Jag är lite köpgalen ja, men han ville han en sån här, han sa det ;)
Mysig nu på hösten !

Plyschdress Villervalla

Nu ska jag ta en dusch och smaska i mig lite godis sen !
William sover redan för natten, lillskrutten !

Trevlig helg :)

p.s hörde nys på nyheterna att barn under 3 år ska inte vaccineras mot svinis, så skönt att slippa ta det beslutet !

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ett försök till thaiboxning ;)

Ja, Mia lyckades ju få med mig på thaiboxning-träning igår.
Före passet tänkte jag att jag kommer ALDRIG att fixa det ( bra inställning va ? ;) ) och att jag skulle dö.
Jag är ju totalt otränad och har noll kondis, så förutsättningarna var inte dom bästa heller :)

Hur gick det då?
Ja, det gick faktiskt rätt bra, och med det menar jag att jag överlevde passet haha.
Det var faktiskt riktigt roligt och det var så skönt att bränna lite fläsk ;) Men i slutet gick det rätt tungt, kändes som att mina ben vägde typ 300kg och då är det inte lätt att få upp dom !

Mia var ett proffs, som jag misstänkte och vilken uthållighet , jag är imponerad ! Utan henne hade jag nog inte fixat många minuter, hon var även ett "pepp"-proffs :) Vilken fördel det är att träna med en som kan på riktigt, för han som höll i träningen hade många att hålla reda på + att Mia förklarade mkt bättre hur jag skulle göra och sa till när jag gjorde typ höga knän från skolgympan istället för ja, det vi skulle göra haha :)

Efter passet var jag helt färdig och såklart var träningen längst ner i Pontushallen, så det gick lite segt att gå uppför alla trappor och när jag kommit fram till bilen märkte jag att jag glömt en grej där nere, så det var bara att gå tillbaka samma trappor... Lagomt roligt !

jag vill absolut köra fler gånger ! Och ja tycker att ni andra ska oxå prova, för det var kuuuul och det kändes sååå skönt efteråt :) Träningsvärken idag är ganska jobbigt, känner mig halvt överkörd, men då har det ju tagit ngnstans iaf !

William var ju hemma med Mathias under tiden och det hade gått jättebra. Han sov när jag kom hem, och vaknade först 04 för att äta. Ganska otroligt hur mkt man hinner sakna det lilla hjärtat bara på den korta stunden, men det är nog nyttigt att göra ngnting själv och det var skönt oxå.

--

Idag ska jag förbi jobbet en sväng nu under deras lunch och sen ikväll ska jag till stallet och kolla när Frida rider. Ska även kolla upp m det finns ngn plats för mig i ngn grupp !

Nu, frukost ! 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Växhus och thaiboxning

Idag har vi varit på växhuset med diverse mammor. Mkt trevligt var det !
William är en riktigt sömntuta, så han sov nästan hela tiden i sjalen :)

Williams första fotavtryck , söt-fossingarna :)


--

Ikväll ska jag med Mia på thaiboxning, vad har jag gett mig in på ? :)
Stel som en pinne och  noll kondis (då menar jag NOLL) och Mia är förmodligen värsta proffset ;)
Men det ska bli riktigt kul & det är ju en nybörjargrupp, men 1,5 timme ..Jag kommer inte att kunna gå imorn !
Wish me luck ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Bildbomb

Nu mina bloggvänner, här följer en bildbomb från senaste dagarna. Full rulle som vanligt :)

Vi var på prommis här en dag. Tog amningspaus på Colorama, där vi mötte upp Mia & Tilde och blev bjuden på kaffe av en trevlig man som jobbade i yrkesbutiken på Colorama, tackar vi för !






Sen hade jag en lite mammafikaträff här hos mig i Rutan. Hela 11 mammor + barn , mkt trevligt !

Några av fikatjejerna :)


Och idag, babymassage, mysigt ! Fast William hade typ magknip + hicka, så han var lagomt glad ;)




Och första gången på babysång, han sov genom hela sångstunden och vaknade när vi slutade sjunga.
SÅhär pigg var han då sötisen :)



Och kär blev han oxå, i söta Meja :)


--

Just det, sen provade vi nya overallen här en dag, han drunknade i den haha sötis :)



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()