Ute faller snö..

Åh så glad jag blir. Det snöar !! Hoppas att det kommer MASSOR  med snö och att den stannar kvar.
Det blir så ljust och fint.

I helgen har jag hunnit med ett & annat.
På lördag tog vi lite sovmorgon hela familjen. Eller M klev upp med William på morgonen en sväng men sen kom dom och sov igen. Det var ju soligt och fint så jag packade ner William och så gick vi på ca 1,5 timmes prommis. SÅ skönt !
På kvällen åkte jag & Frida till Marika på lite fest. Vi spelade spel, åt kex och ost och hade det mkt trevligt.
Vi gick ut på Olivers. Jag & Frida minglade mest och satt och prata om ALLT . Det var sååå roligt ! Och jag kunde slappna av eftersom jag vet att M fixar det här hemma med W. Mina älsklingar !  

William och Mathias väckte mig vid 11.30 (!) . Skönt att sova ut och var inte alls bakis ! 
Man har som en spärr nu och vet att man ska och vill vara en människa även dagen efter. 
Jag hade ju vaknat några gånger innan men M lät mig sova och tog William. Jag hoppade i duschen och vi tog fram alla julsakerna. Det är så mysigt att plocka fram julen. Det blir så varmt i hela huset.

William sprang runt i sin gåstol. han har lärt sig att svänga och backa med den oxå. Så det är skönt!
Ibland fastnar han dock i ngt hörn och då får man hjälpa till :) Men det går riktigt fort när han får fart.
Vi har ju inga trösklar heller så han tar ju sig överallt  hur lätt som helst. Mathias tänkte på det när han la golvet fast jag inte var gravid ännu :)

Idag blir det nog lugnt. W kändes lite varm och tempen visade 37.5 så ska nog kolla igen på ett tag om det stiger..förhoppningsvis inte..

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Min älskling

Idag har vi lunchat och fikat hos Mia & Tilde. Gud vad gott & trevligt det var . tack så hemskt mycket !
Sen var jag en sväng till stallet nu på kvällen och kikade på när Frida hoppade :)

Igår hade ju jag hoppträning. Var en aning nervös då jag inte hoppat på lääänge. Jag fick hoppa en ponny, Ivory. Det gick rätt bra med tanke på hur ringrostig jag är och det var SKITKUL !!!
Igår var jag även och lunchade med några av FL-mammorna på Mat & Prat. Dom tyckte att William är så duktig på att sitta. Ja det är han ju men jag har ju så svårt att jämföra för de jag umgås med har nästan alla 2 månader äldre barn och kan redan "allt " . Jag har bytt till sittdel i vagnen men fast jag har den i halvt liggläge så sitter William oftast uppe själv och kolla nyfiket. Lilla skrutten :)

Imorgon ska vi kanske på stan om vi är pigga :) Förra natten tror jag att William drömde mardrömmar för han börja gråta otröstligt helt plötsligt. Tog han i famnen och han fortsatte sova. efter en stund blev han jätteledsen igen. Då gick jag in till vardagsrummet så att han vaknade. Han var vaken en stund, åt och sen sov vi vidare till nästan 09 . Stackars älskling.

Idag blir våran älskling 5 månader :)



Mamma & Pappa älskar dig mest av allt i hela världen !

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

tisdag

Inatt har William sovit rätt bra ändå.
han sov bredvid mig lilla febernissen. Åt vid 00,03 och sen 08.
Men han vaknade vid 06. Kokhet, så tempade 38,5, suppade och han sov vidare.
Sen tempade jag han igen och då hade han 37.2 så då avbokade jag inte våran lilla lunchdate och vi skulle ju ändå vara hemma så :) Mia& Tilde kom vid 9.30. Strax efter kom Emma&Klara, Camilla&Leo och Linda&Emmy.

Jättetrevligt var det. Vi hämtade lunch och fika fån bygårdscafét och satt och surrade ett bra tag .
Barnen turades om att sova lite här & var och vilken händelserik dag det var haha .
Ska kanske lägga upp bilder sen om jag ids men för att ta det lite kortfattat så hånglade Emmy med vårat kylskåp och Williams panna, Leo bajsade i en halvtimme typ(har ej bilder haha), William satt i gåstolen under bordet, Emmy trillade igenom ett av hålen i gåstolen och var hur glad som helst m.m Rätt komisk dag och ingen gjorde ju sig illa så :)

Mia & Tilde knallade iväg sist av alla så prommade med till busshållsplatsen så att vi fick andas lite frisk luft :)
och nu kom pappa M hem så ska åka iväg till stallet. idag har vi teori .

btw så var jag och köpte mig en ny säkerhetsväst igår . imorn börjar ju hoppträningen. spännande !

Tack alla mamis för eran omtanke i förra inlägget :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Skit oxå

Idag har ju då William fått sitt 5månaders vaccin.
Det gick över förväntan ! han tuggade på min mobil medans hon stack in första sprutan. han hann knappt reagera men märkte att det var ngt lurt på gång när hon skulle sticka andra gången. W kastade mobilen och GALLSKREK. Men i ungefär 1 minut sen var han glad igen min älskling :)
Hela dagen har gått jättebra. Inget biverkningar alls. Skitbra tänkte jag !!

Jag la han som vanligt men han kunde inte alls somna utan låg och snurrade och surrade.
Tog upp han och han var KOKHET ! Tempade och hann komma upp till 38,6, sen bajsade han. Feber, skit oxå.
Han fick en supp för att kunna sova och han slocknade på en gång. Inatt får han sova bredvid mig min lilla plutt.

Så hjälplös man känner sig, helt sjukt ! Jag gick in till garaget och sa åt Mathias att W hade feber. Mathias var typ påväg att åka in , men jag sa att det inte var någon fara. Att det bara var vaccin-feber. Men det är så synd om lilla hjärtat.
Men han verkar inte alls vara tagen av febern. han var vildare och gladare än nånsin och skrattade åt mig & Mathias hela tiden. Säkert feberyra ? :) Hoppas att det ger mig sig snart. hur länge brukar dom ha vaccinfeber?

Imorgon skulle några av mamisarna +barn komma och hänga med oss här i Rutan. Bara W mår bättre oh att vi får sova då är ni så välkomna så :) Jag meddelar annars :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Julen kommer smygande...

Mitt livs första pepparkakshus







--

Helgen har varit lugn och skön !
I fredags var Frida & kollade på IDOL med mig medans Mathias och Ante monterade på Ms nya skotermatta på crossen. Allt kommer dom på :D

Jag och Frida myste till med dajmglass och hallon och under tiden vi såg på IDOL försökte vi bestämma vad vi ska bli när vi bli stor. Och hur vi ska tjäna mer helst massor med pengar och vet ni, jag har kommit på HUR och VAD jag ska bli.
Men jag återkommer mer om det ngngång i framtiden om jag lyckas vill säga haha ;)
 
Lördag tog jag välförtjänt sovmorgon och åkte sen till stallet med William och även Mia anslöt senare.
Det var NSD-dagen, så det var en massa uppvisningar m.m. Riktigt trevligt och mkt folk.
hade tänkt att William hade fått premiärsitta på en liten ponny på barnridningen men han somnade så det får bli en annan gång. På kvällen kom Ylva&Alvin förbi och hängde med oss. Mathias & grabbarna satt uppe, kollade på hockey och bastade. Sen drog dom vidare och Mathias kom hem efter 03 någongång. Full som ett ägg haha och ja, ni anar kanske hur han mått idag. SOM HAN FÖRTJÄNAR ! ;)
 
Idag skulle jag med Ylva på loppis på Örnäset men tydligen var det dyrt där. Typ 30 kr för en bok (!) . Det är ju för i helvete loppis! Saker ska ju typ kosta en femma :) Så vi sket i det och åkte till storheden istället på nyöppnade KappAhl och fyllde på barnens garderob (och tömde det sista från mitt konto :/). Det var sista dagen 25% på hela köpet . Det blev 3 nya bodies,ett par ubersköna jeans m foder, sockar och två pyjamas. Från Coop blev det ett par skitsöta fake Bobux och en bodysuit :) Sen har jag sett Gossip ,ätit dajmtårta med hallon och druckit julmust.

Och just det. Gjorde mitt pepparkakshus :D

Imorn är det dax för 5månadersvaccinet. Stackars William :(

Dreggel dreggel..

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Friday

Åh vilket tråkigt väder. Blev så glad när det kom lite snö igår men nu är den borta igen :(
Jag gillar ju snö och vinter så länge det är max -10 ;) och soligt ska det oxå vara. Det kanske kallas för våren haha :)

Idag blir det inte mkt gjort. Går omkring här hemma osminkad i myskläder ännu oxå.
William väckte mig imorse strax efter 08 och märkte då att jag hade ju fått sova hela natten utan matning ! Eller vaknade till några gåger och stoppade in nappen när han knorrade, men var typ vaken eller halvt vaken en sekund :)
Är väldigt imponerad att han sov så bra. För igår var vi på mammafika först hos Linda&Emmy , sen åkte vi iväg och gjorde ärenden på stan så w skulle få sova och sen svängde vi förbi Jenny. Så när vi kom hem hade W sovit väldans lite mot vad han brukar så han sov nästan 3 timmar på e.m och jag sov 1,5 haha :) Skönt var det men fick väcka han tillslut så att han skulle sova på natten och han somnade om vid 21  och sov då tills imorse. Det trodde jag aldrig. Trodde att han skulle göra morgon vid 05 faktiskt :)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Sov med W på f.m en stund , sen lekte vi och nu sover han igen sin lunchnap. tanken var att åka till Mia & Tilde men vi var inte så snabba imorse så vi hoppade och är inte ens i besökskick ännu :D

Imorgon är det NSD-dagen på Luleåridklubb med diverse uppvisningar. Kadrilj,maskeradhoppning m.m.
SÅ dit ska vi. Det börjar kl 13 om någon är sugen att komma & kolla :)

Idag ska jag lägga mig i tid. Skulle lägga mig igår kl 22 hade jag bestämt, men när jag gick för att borsta tänderna var klockan 00.20 typ. Suck. Skärpning.



Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()

Dagar

Efter 1 ½ portion gröt m lite plommonpuré så sover William .
jag matade han i vardagsrummet idag. Mathias slog på tecknat på Tv och han fullkomligt tappade hakan haha.
Han var helt fascinerad av alla färgerna :)

Idag har vi bara varit hemma. Vi var ut och prommade runt byn i nästan 2 timmar. Riktigt skönt.
Tänkte gå längs skogsvägarna men mötte min granne efter vägen och hon frågade om jag verkligen vågar tro på att björnarna sover nu när det är så varmt. Så jag gick åt andra hållet istället haha :)

Timm middag gjorde jag idag älgfärsbiffar med stekt lök, sås, potatismos och lingonsylt till.
Blev faktiskt riktigt gott! Jag är ju allt annat än expert på att laga mat och har typ aldrig lagat älgkött, men nu har vi en hel fryslåda full med diverse delar så det är bara att lära sig :) Eller googla recept ;)
Om ni har ngt bra recept på älgkött eller bra tips för att det ska bli riktigt gott så PLEASE, dela med er !

--

Igår
var jag ju i stallet, som vanligt på tisdagar. Jag fick rida Kamira. En jättetrevlig dam och det gick faktiskt bra även den här veckan. Jag känner att jag har mkt mer ork nu och att mina muskler börjar komma tillbaka ! Och så beror det på hästarna såklart oxå. Jag har haft tur de två senaste gångerna med hästar. Fina hästar där jag även hunnit koncentera mig på min sits.

Imorn ska vi till en utav mamis och hänga. Trevligt trevligt :)

God Natt & Sov Gott !

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

trevligheter

Igår hade jag en vädigt trevlig söndag.
klev upp med William vid 07 och lät pappa M sova vidare en stund, då han & grannen hade lackat grannens bil i garaget kvällen innan och det slank nog ner några ölisar oxå ;)
Vid 12 åkte jag till stallet för att se kuriren-hoppningen.


Träffade upp Johanna och även senare Frida i stallet.
Vi frös så mina läppar var blå (!). Ändå var det inomhus och jag hade MASSOR med kläder på mig. Skumt.
Träffade på hoppinstruktören som sa att det nu blivit en ledig plats i hoppträningsgruppen om jag fortfarande var intresserad och SJÄLVKLART är jag det ! Så nu kommer jag att rida i min "vanliga" grupp varje tisdag och varannan vecka på onsdagar i hoppgruppen :) Jag var så glad och Frida var så avis haha ;) 
Lite nervös är jag dock. Har ju inte hoppat på minst 1 år, men någonstans måste jag ju börja och träningsgruppen blir skitbra, för träning, det behöver jag !

Kom hem vid 16 och fixade lite middag och myste med la familia.
Strax före 19 åkte jag in till stan för att träffa upp Frida,Sara och Pontus för en fika.
Och eftersom alla fik stänger så tidig så fikade vi på Allstar. Jag åt en cheesecake med marinerade bär och tillbehör (chokladsås,färska jordgubbar och blåbär, samt grädde och chokladsås. Det är det absolut godaste fikat jag någonsin ätit, NAM !
Vi hade jättetrevligt. Surrade om allt och inget och avrundade vid 22 . Och bestämde att nästa gång kör vi AW och kanske intar lite starkare drycker ;P

Idag har vi + många mamis (Pia,Camilla,Mia,Linda & Sanna)+barn varit till Aludden och fikat. Jättetrevligt och gott fika. Och vilket fint hem ni har Emma !

Efter fikat skjutsade jag hem Mia och Tilde (grattis tilde på 7-månadersdagen !) och åkte till Granngårde.
Inhandlade nya ridvantar då mina är trasiga och provade ut lite säkerhetsvästar nu när jag ska börja hoppa och min gamla är lite fööör tajt.

Tack för fikat Klara & Emma :)



Imorgon ska jag kanske till stallet en sväng och kolla på träningar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

lördag



Min telefon har fått svinis eller så har Williams dreggel gjort den helt konstig.
När Mia ringer så står det "Röstbrevlådan ringer" ??!! Det finns inte ens ngt som heter röstbrevlådan i min telefonbok. Konstig värre hahaha :D

Idag har jag varit till stallet en sväng och kollat på kurirenspelen. en ponnytävling i dressyr och hoppning och idag var det dressyr.
Träffade på Fridas syster Johanna och hennes söta dotter Moa, så hängde med dom. Trevligt var det och många duktiga ponnyekipage ! Imorgon är det hoppning och ska åka och se en stund då oxå och på kvällen blir det fika med Frida,Sara & Pontus på Roasters. Precis som förr. Vi typ bodde där och nu har jag inte varit där på 100 år. Det är inte så barnvänligt, nej .

--

Min älskade William i bumbon :)



Och lite mindre glad när han vänder sig på mage :)



Nu ska jag hoppa i dushen och sen är det natti natti :D

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

trevligt

Vaknade imorse vid 7-tiden med William. Hade sovit lite halvdåligt pga den här j-vla hostan. Torrhosta och det är MYCKET bättre nu :) William verkade rätt trött så lyfte över han till våran säng och tänkte att jag byter på han sen, för han somnade oxå på en gång. Vi vaknade efter 9 och jag kände på lukten att han hade bajat som han gör varje morgon. Så tog upp han men "va fan hela william var ju blöt ?!?! Ja, hans överfulla kiss & bajsblöja, som är en storlek för liten var som en blööööt tvättsvamp. Inte så fräscht,NEJ!!! Fick tvätta hans kudde,täcke,ja i princip allt i sängen och gissa vem som bäddade rent igår , hahaha :) Och självklart fick även William bada på morgonen. det tyckte han var mysigt :) Ja just det, medans jag klädde av han och höll på att tappa upp badvatten så pinkande han på mig :D

När vi väl fått i oss frulle m.m åkte vi iväg och hämtade min nya kamera Canon eos 400D. Köpte den på blocket. Den var i jättefint skick och ett extra zoomobjektiv medföljde . Jag kan ju säga att jag älskar den ! Måste bara lära mig att använda den oxå haha :) Sprang även upp till Mia på hemvägen och hämtade gåstolen och den var populär här hemma:)

William har ju inte varit sig själv typ senaste veckan eller veckorna känns det som. Han har vägrat sova i sin egen säng, har fått vagga han till sömns vilket aldrig händer, han har ätit jättedåligt och varit allmänt kinkig. Men idag har han varit sitt vanliga jag igen :) Ätit som vanligt och har bara lagt ner han i sin egen säng och han somnat på en gång , LYX :)


Bläddrar i BHkatalogen och skriver önskelista till tomten ;)
 


Men vem har ätit upp all choklad ?? :D




Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()

tisdag

Sitter och soffan och väntar på Despan. Har varit till stallet och ridit och det är så sköönt att komma iväg och göra någonting, för när man rider kan man verkligen inte tänka på någonting annat än just det. Det är så skönt att nolla hjärnan och bara varva ner. Egentid ÄR viktigt & nyttigt för både mig & Mathias. Att han får vara själv med william. 
Och sen känns det så bra att vara borta och komma hem, för jag VET att det går jättebra för william & mathias. Som idag t ex när jag kom hade dom precis badat badkar mina älsklingar och mathias var på väg att lägga honom, men  klart att jag hann pussa w god natt, min plutt.

Nu har jag scones i ugnen. Var så sugen på nybakat bröd (var väl 10år sen jag bakade bröd) !
Så ska avnjuta the och nybakt bröd framför Despan. Mys :)

Imorn ska jag köpa min julklapp, en systemkamera wehee . Och inviga mina nya uggs ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()

Little Family ♥


(Mami är förkyld-sliten haha )

--

Idag har vi firat farsdag. Första farsdagen.
Jättemyspysigt. Jag & William har gett pappa-Mathias ett paket, ett kort som William ritat, en tårta och en massa kärlek såklart-
Världens bästa pappa ♥ Tack för att du finns ♥



--

Marängtårta med hallon och grädde




Pappa-M´s paket inslaget i reklampapper haha :)
Och kortet, designat av William som mest ville äta upp pennan :)




Grattis på farsdagen alla pappor !

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Snor

Jävla snor alltså. Jag hatar snor.
William snorar.Jag snorar. Mathias snorar.
Vi har blivit förkylda hela familjen. Ingen feber dock, tacka för det :)

Imorse klev jag upp TIDIGT så att jag skulle hitta äta m.m innan jag åkte till stallet. Var så förväntansfull och så nervös inför hoppträningen så jag har kanppt kunnat sova haha. Töntigt va ? :)
Sen när jag kom till stallet så var hoppkursen inställd då intruktören/hennes barn var jättesjuka. Tråkigt, men faktiskt så mådde jag skit då jag var så förkyld, så det var nog lika bra för min del. Vi blev erbjudna att rida "vanligt" ändå, men jag hoppade över  Åkte hem och vilade istället. Men hoppkursen blir nog av före jul iaf :)

Mathias har åkt och jobbat och William sover. Ska nog passa på att göra en marängtårta till imorn om jag hittar ork till det.

Och ser ni vad det snöar ute ?? vad GLAD jag blir :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

tjolahopptjolahej

Idag har vi varit hemma.
William snorar som tusan, nyser & hostar lite. Stackars liten. Fast han verkar inte störas av det såå mkt. Sover ändå hyfsat men vaknar när han råkar dra in genom näsan :(
Men idag har vi jobbat på bra med näsfridan och koksalt så det börjar ge sig litegrann :)

Ihelgen ska jag ju vara på på hoppträning lördag-söndag. Ska bli kul, men jag lär ju vara helt slut haha.
Och sen är det "vila" på måndag och på tisdag tror jag att vi hade sitsträning med vanliga ridgruppen. Så det blir flera dagar träning/träningsvärk nu !
Efter ridningen kanske vi åker till Mia & Tilde och snorar med dom medans Mathias jobbar, vi får se hur läget är imorn :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen lägga mig på soffan och fredagsmysa själv, för M är och jobbar (ovanligt då) men kommer förhoppningsvis hem "i tid" :)

Puss & Kram och trevlig helg:)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Torsdag

Igår var vi bara hemma och gjorde absolut inget spännande :) Rätt skönt med en hemmadag och bara slappa ! Fast fan vad pengar det gick haha. Jävla nätshopping :) William blev en MOLO lurvoverall rikare, fyndat på Tradera såklart :).
Hade nog aldrig köpt en för ordinaie pris, för såå fina tycker jag inte att dom är men helt mysiga ändå :) Och nu var Ws tunnare overall för liten , så han "behövde" ändå en ny :)
Sen fick han även en åkpåse från Elodie details, som en tidig julklapp från hans farmor & farfar . Den var på REA nu :)
 




Idag fick jag sovmorgon, eller ja, delvis iaf . William vaknade vid 05.30 och tyckte att det var morgon, så busade med honom en halvtimme på skötbordet och vi gick och la oss sen igen. Han vaknade sen vid 8 någongång, men Mathias var hemma då han började först 11, så han klev upp med W och jag snarkade vidare till 9 :D 

Jag & William gjorde oss iordning och drog iväg till stan där vi plockade upp Jenny på busstation och mötte upp Mia&Tilde sen. Åt lunch & fikade på SMAKA. Jag & Jenny drog sen vidare till DOffi/Smedjan/Shopping .Shoppade lite på apoteket och en kofta åt mig från Gina. Tog en snabbfika på Mat&Prat i väntan på¨att Jennys buss skulle åka, sen drog vi oss hem. Och här hemma har vi varit hela kvällen . Sett tv, lekt och busa. William somnade på mitt bröst, som han alltid sov när han ar yttepytteliten, sååå mysigt !

Nu sitter jag här, framför tv:n med pringles och julmust. Mathias är i arjeplog/arvidsjaur eller ngnstans och jobbar. han kommer hem inatt iaf :) Laddar för helgen nu när jag ska vara med på hoppträning hela helgen. jag kommer att ha träningsvärk from hell tror jag och nervös är jag oxå ! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

tisdag

Gäsp så trött jag är idag. Förra natten var en aning jobbig. William vaknade ett x antal gånger och "gnällde" lite, men sen när jag lyfte över han till våran säng så sov han som en stock. Han har varit jätteklängig igår och idag , äter lite halvdåligt och har humörsvängingar. Tog fram boken "Växa&upptäcka världen", vilket jag alltid gör när han beter sig lite konstig och det var som jag misstänkte, språng-time. Hoppas bara att han sover bra inatt, han har sovit bra iaf under dagen. Min lilla plutt. Det är nog mkt som händer med dom små :)

Idag har vi varit till Jenny&Elliot och fikat både mackor och suuuuupergod äppelpaj ,MUMS! Det var jättekul att träffa alla mamis & barnen, och surra av sig !  Tack Jenny & Elliot för fikat!
Efter fikat åkte jag in till stan och gick på Ohlssons tyger där jag köpte grymt snyggt velourtyg som jag tänkte gära ett försök att sy en bodysuit av. Dom hade fått in jättemkt fina tyger !
Jag får ju någongång då & då ett ryck att jag ska sy,sticka ja, ge mig inpå ngt som jag i slutändan inte klarar av haha :)
Fast nu ska jag göra det här seriöst med mall och allt :D

Väl hemma så slängde jag i mig några plättar, Mathias kom hem & jag åkte till stallet.
Idag gick det betydligt bättre, det känns som att det tar sig litegrann iaf :D Funderar på att vara med på en hoppkurs i helgen, men vi får se , ska ringa och prata med instruktören imorn :)

Nu har jag sett despan. Ska hoppa in i duschen och sen blir det sängen.

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

varma fossingar i vinter

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

H O M E

Oj, oj, oj vad mkt härlig läsning jag hade nu efter att i princip inte alls haft tid /tillgång till dator sen onsdag. Lämnade min dator hemma för sist jag hade med den på min lilla roadtrip hann jag knappt öppna den. Tack alla härliga bloggerskor för att ni är så duktiga på att uppdatera :)

Då bjuder jag oxå på en lite update.

Jag och William åkte då i onsdags till Haparanda. Det är alltid spännande att åka denna sträcka utan Mathias som underhåller W i baksätet då han vaknar. Ibland sover han hela sträckan, ibland inte och det gjorde han inte i onsdags. Han somnade först i Råneå, lite halvgrinig var han i bilen. Sen sov han till strax före Sangis, och han var inte så glad när han vaknade och insåg att han fortfarande satt i bilen. SÅ vi stannade i Sangis på Sibylla och åt lite lunch och körde sen resten av den lilla sträckan som var kvar.

Onsdag-torsdag-fredag var vi hos mamma i Torneå. Dagarna var fullspäckade som vanligt med en massa trevligheter. Jag stressar ihjäl mig för att hinna träffa och umgås en stund med alla men har insett att det går inte :( SÅ nu försöker jag istället njuta av "semestern" och göra det jag hinner, mkt bättre :)
På fredag åkte jag & William till Lappträsk, där vi har våran stuga men valde att sova hos M´s päron. Det är lite lättare nu när han är så liten och ha alla bekvämligeter i huset. Mathias mamma fyllde 50 år så det blev en massa god fika, smörgåstårta m.m.  MUMS ! Efter att William somnat på fredagkväll så bastade jag & Mathias, kollade på IDOL och ett glas vin, mysigt !
Lördag tog vi en långprommis i byn, hälsade på lite folk. På kvällen blev det bastubad och kortspel :)

Idag kom vi hem redan vid 11. Tänkte att William skulle sova hela vägen men han vaknade typ i Töre och var inte så jättenöjd och det är ju lite jobbigt när han sitter i baksätet, men jag lärde mig att stoppa in nappen medans jag kör bil. Inte så säker bilkörning nej. Men han lugnade ner sig i Råneå och resten av resan gick lugnt och stilla.

Det har gått jättebra med William men man märker att han är trött efter allt flängade. Vi har nog alla varit lite halvgnälliga och trötta idag. Han har ändå sovit JÄTTEBRA hela resan, i princip som hemma. Somnar 19-20 ,äter vid 4-5 , vaknar efter 07. Skönt ! Idag har han sovit jättemkt här hemma så vi får väl se hur natten blir. Men om han är lika trött som jag kommer han att sova jättebra haha :)

Borta bra men hemma bäst !

Vad händer i veckan ? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()