bebis på g

usch vad vi har haft elände här i några dagar eller m rättare sagt, men jag har lidit en hel del oxå :)
m mådde i så bra i onsdags när vi gick och la oss, han hade lite frossa och så.. sen nån timme eftre var han på toa och kräktes och det gjorde han HELA natten, så jag sov typ 1 timme eller ngt..jävligt synd om mig :).

fy vad man börjar må dåligt när man hör den andra på toa och bebben lever om i magen *urk* , men for på jobbet på morgonen för jag bestämde mig för att inte få ngn magsjuka och se på fan, jag mår inte illa ännu heller så jag HOPPAS verkligen att jag slapp den. brukar inte vara såhär noijig men nu känns det som att det sku vara 1000 gånger värre att ha det när man är höggravid än om man är som vanligt..
m har iaf ätit idag och varit utan att kräkas i 24 timmar ungefär och har ingen feber ngn mer (han hade typ 40 graders feber oxå), så det är på bättringsväg :)

var på FUb igår igen., vi pratade förlossning,smärtlindring,såg film, bm visade olika avslappningsställningar coh vi avslutade med att träna profylaxandning, gick mkt bättre den här gången faktiskt och tror att jag kommer att ha användning av den. jag gillar vår bm som håller i den, hon är rolig och målar inte rosa moln på väggen och sen berättar pratar hon ganska mkt m papporna oxå, vad som händer och hur dom kan hjälpa =lyda haha ;)

ringde Sanna oxå igårkväll, vi pratade säkert 1 timme och hon hade bara lite mensvärk, men inatt vaknade och kollade mobben om det hänt någonting, nähä inget än heller tänkte jag men sen "PING" !! 5 min efter skickade hon ett mess att vattnet har gott !! yes :) jag var klarvaken på noll sekunder !! vi skrev några mess fram & tillbaka, sen tror jag att dom åkt in
,m undrade vem fan jag messade med 04 på morgon, haha, lilla sanna & jonas ska få sin efterlängtade bebbe nu och han är så välkommen så :)  hoppas att allt går fort & smidigt så hon slipper ha ont så länge, sitter med spänning och väntar på nästa medd , åh jag kommer inte att kunna sova inatt eller på så länge som det tar :)

åh, nu vill jag att tiden ska gå fort för mig oxå, trodde att jag hade 3 veckor jobb kvar men nej..det var fyra...fast tiden går nog snabbare när man är på jobbet ändå och så tjänar man ju lite bättre & sparar dagar :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback