ingen rubrik alls

Söndag.Tråkig dag.Fast jag har fått vila ut iaf, har typ sovit hela dagen m älsk i soffan, inte ens tv:n har varit på :)
Åt hjärteplättar till middag (mmm, vi är väldigt trött båda två, men igår minsann var jag lite aktiv.

På morgonen nät jag vakna åkte jag in till stan, köpte några nybakade ciabatta & åkte till emma & fika frukost,jobbade på Ikea några timmar, efter det blev det lite shopping ljus & sånt, ni vet sånt man alltid behöver ;) fikade en sväng m Minna och sen hängde jag resten av kvällen hos mina systrar, först hos den ena som tömde sitt bebislager, så konkade med babygym,skötväska,massa overaller till hösten, leksaker m.m. och busade med sötungarna en stund =) sen till andra syrran,  lekte m barnen & hängde där ett tag. Haha, barnen sa, JOnna har stor mage =)

Igår kväll var vi hos mina svärföräldrar & badade bastu, dom tyckte att min vinterjacka börjar bli tajt och jag behövde en ny, så fick lite sponsring till den , sa att dom behöver inte ge någonting men hips vips var det en slant i min börs idag när jag kollade hemma, TACK=) Jag behöver verkligen en ny jacka, och det är väl rea nu typ på sånt ? ja, jag får kolla imorn.

Fundrar på om jag ska rida imorn, M åker ju bort på onsdagmorgon och är borta i typ 2 veckor (helgerna oxå) sså kanske lite quality.time sku inte skada + att jag har drömt så mkt om hästar, så är lite rädd om det betyder nå dåligt?! Måste ringa min sömntydningexpert, mamma :) Det kanske är bara att jag är lite orolig över om det sku hända ngnting min älskling i magen, är helt överbeskyddande redan :)

Nu ska jag glassa vidare & njuta av tösens sprattel i magen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

haha, jag skulle vilja ha lite expertishjälp när det gäller mina drömmar (jag är ett psycho) haha :) vad mycket du hinner med på en dag, förstår att du är trött dagen efter. själv blir jag typ anstängd av att gå upp för trapporna eller bre en macka, eh :)



Postat av: Marie

Nä den ligger i skogen mellan Näset och Bränna typ. :) Mer exakt vet jag inte, men det tar bara några minuter med skoter från båda hållen, det är som alldeles lagomt nära tycker jag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback