funderingar

Inatt har jag hunnit fundera en hel del. Jag var vaken från 03,30 till ungefär 05,30 , var jag pigg när kl ringde 06,10.???.nä, ungefär stendöd. Hade myror i hela kroppen, det var varmt och skrutten hade nog oxå myror i kroppen så mkt som hon levde om :)

Men jag hann fundera en del.
Funderade på
-hur fan man ska bli ekonomisk och hur jag ska överleva på fp ångest
-
om min sjukskrivinig går igenom hos FK och när jag får veta det isåfall
-när jag ska hinna fixa iordning skruttens rum
-vad jag måste köpa och med vilka pengar :)
-vad Isaks (2 år) dröm betydde, när jag kört en lila skoter, hade kört ner/ramlat i hålet och inte kom hem ? :)
-vad skrutten ska heta
- månne hur ont det gör att föda barn och hur länge det kommer att ta?
- hur fan jag ska orka gå på arcus-mässan i maj med min onda onda foglossning

många funderingar som sagt :) Fick även en liten måste-hända-på-en-gång attack idag, jag vill göra iordning allt nu, helst igår ! Känns som att tiden bara rinner iväg !! Ena dagen känns det som att det är en evighet kvar och andra dagen så känns det som att det är bara ett par veckor kvar.

Det var min natt.

men före jag gick och sova så såg vi lite tv, jag & älsk.
Vi såg på Wipeout (som var sjukt roligt) började srkatta lite..lite mer som sedan utvecklades till ett hysteriskt kan-inte-andas-skratt och tårarna sprutade men sen tror jag att jag storbölade för mungiporna åkte ner sådär :( åh gud vad jag grät (tror jag :) ) ,kan-inte-andas-gråt/  vet-inte-varför-jag-gråter-gråt M tyckte att detta var väldigt konstigt men underhållande..haha...fan va rubbad man kan vara :)Sådär höll det på i en kvart ungefär :)

Och sekunderna innan sa M "du har varit på så jäkla bra humör / lugn de senaste veckorna, inte alls som alla säger, sådär gravid-hysterisk :) " Hahahaha...vilket skämt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Elin

Ha en trevlig vecka :)!

Postat av: Malin

Hej! Jag vet inte riktigt när jag har bf, har ultraljud på onsdag- men tror början av augusti!

Så roligt att hitta lite andra mammor i Luleå! Har du oxå en tvååring?

Såg att du länkar till min butik! Vad glad jag blir!

Kram och vi ses på fl! :-)

Postat av: sanna

haha, jag kan också få såna skrattanfall coh typ grina av skratt efter ett tag. det är så sjukt flummigt, haha!



ja, om vi inte ses i helgen blir det fetcatch up sen, för jag saknar ju dig!! :) det är svinlänge sen!



ja, man får ju värsta boa attackerna hela tiden och måste göra dom mest konstiga sakerna, typ som att putsa listerna, swkrubba alla blomkrukor och torka ur kylen.. jag är skum, som FAN! :)

Postat av: Linnea

Jag hade också mycket funderingar innan Tim kom men det mesta hinner lösa sig innan bebisen kommer. (Kan tipsa om att rummet är ingen brådska med att hinna klart innan bebisen kommer. Tims rum blev klart när han var 9 månader, dom har inget behov av ett eget rum före dess. :)

Ta med en lista på namn till bb är ett tips. För då kan man prova sig fram vilket som låter bäst. :)

Förlossningen, tja.. Det gör ju ont, går inte att förneka, man tror man ska dö men det är ju så värt det! Det är så grymt häftigt att jag på ett sätt längtar till nästa gång. Kroppen sköter det mesta själv, det är bara att hänga med i svängarna. Man blir som i sin egen lilla bubbla. (Om du är väldigt intresserad av en fl-berättelse kan du få läsa min om du vill)



Det är som tvunget att laga så mycket mat till han när han käkar som en häst! Han äter en hel stor burk varje måltid, så det blir 20 spänn per dag bara i huvudrätten! (plus välling, gröt o.s.v)



Det blev en väldigt lång kommentar. Men jag tycker att det brukar vara roligt att få nått att läsa till det man har skrivit. :)

Postat av: Smuffe

Hej!. (smurfan0 från FL)

Jag hoppas tiden går fortare nu, tycker det var en evighet sen jag fick veta att jag var gravid så =P Jo jag skulle också vilja göra UL varje vecka =P Haha, det var så fränt och se när han/hon sprattlade runt där.

//Emma

Postat av: sanna

men jag vet, skruttungen! som att man inte är nog nojig innan då ;) haha.



kul det var att ses idag! kommer ju bli bortskämd som fan när vi blir lediga båda två och hinner ses hur mycket vi vill ;)



ja, jag tokskäms ju för mitt feta ego, jag är i min lilla bubbla och ingenting annat än bebisar och förlossningar och bedövningar intresserar mig. förutom bloggarna då ;) haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback