Påsk 2010

Nu är vi hemma igen. SKönt ! Vi har haft det jättebra i Lappträsk, förutom att det är asdålig täckning där vad som gäller mobilen oc mobilt bredband och man är ju inte lite berode haha :) Men en välbehövlig rehad, eller ja..välbehövlig vet jag inte men vi har iaf sugit i oss en massa friskluft och haft det mysigt hela familjen ! Vi har även haft möjligheten att faktist ha barnvakt på kvällarna efter W har somnat, då Ws farmor & farfar varit hemma på kvällarna och det har vi nyttjat med att umgås med våra fina vänner, bada bastu m.m. och farmor & farfar tyckte att det bara var roligt att vara barnvakt då det inte heller träffar W så ofta, perfa :)

Påsken i bilder

Våran älskade älskling som numera kan säga MAMMA (istället för mamamama som tidigare) jättetydligt och förstår att ja, jag är mamma haha :)
Säger även PAPPA, men inte lika ofta :)


Fredag spenderade vi utomhus på prommis i vagnen och på kvällen bytte vi om till finkläder och åt påskmiddag med Ms släktingar & familj :)


Efter att barnen gått och lagt sig hade vi lite vuxentid med våra vänner.
Badade rökbastu och spelade spel. Mycket trevligt !Lördagen spenderade vi utomhus. Åkte ut med skotrarna till Koberget där vi grillade och åkte madrass, bob m.m. 
Skitroligt ! Jag älskar ju sånt haha ! Även Williams premiärtur i skoterpulkan, mkt uppskattat :)På lördagkväll var jag ute med tjejerna. Skitrolig kväll med karaoke på förfesten och sen utgång på sportbaren :)
No pix ;)

Söndag mådde jag helt okej. Vi åkte och hälsade på lite folk och avslutade våran 6-års förlovningsdag (shit vad tiden gåååår) med bastu hos Ms föräldrar , mer romatisk än så blev det inte :) 
Det är käääärlek det här ♥  Puss på dig världens bästa älskling och tack för att du finns ♥   


Idag, måndag fick W stanna hos farmor och farfar och jag & M + 2 kompisar åkte iväg på en skotertur som blev inte så kort. från 10-15 var vi ute och kanske grillade 1 timme av dom 5 timmarna . Kul var det, förutom att det var asmycket vatten på alla sjöar , LÄSKIGT !
Murhajärvi = Mordsjö
...kul , där körde vi över :)


--

Sammanfattningsvis har vi haft en helt underbar påsk förutom jävla pissväder !!
Men det var skönt att komma hem idag och slippa bo i en resväska :)

Jag har även kommit in i ngnslags hemsk kris, haha. Nej låter kanske värre än det är men jag krisar om det mesta nu, så nu är det p a u s ! Kanske en tidig 30-årskris vad vet jag :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Theres

Haha, Olle var mest skeptisk till skoterpulkan. Satt tyst i famnen med rynkad panna. :P

Ska vi ses nåt till veckan? Vi vill gärna hitta på något! :)

Postat av: sanna

ja, jag tror det! jag är ledig på torsdag men måste fixa lite grejer först, men jag tror vi kan hänga en sväng! :) det vore kuuul!

Postat av: Emma Aludden

Givet att vi ska. Är det någon fler så kör vi allihopa. Kul. Krya på er nu. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback