sjukdom

Vilket underbart väder vi har idag ! Idaghar det passat perfa att grilla ute till lunch , men lilla hjärtat är sjuk så vill inte smitta ner någon. Det får bli spenatsoppa istället :)

Jag tror att w har det jättejobbigt med tänderna + att han åkt på en förkylning som heter duga.
Han rosslar, snorar, hostar och har feber :( tror att han har jätteont i halsen oxå, för när han hostar så gråter han en skvätt och ibland skriker han till efteråt, som att det skulle göra ont i halsen. Stackars liten ! Det skär i hjärtat när dom små är sjuk , skulle kunna ge vad som helst för att byta med han, så att han får vara frisk.
Han har fått utskrivet Bricanyl, som vi gett honom i några dagar, men som inte verkar hjälpa såå mkt, så nu väntar jag på att VC ska ringa upp så kanske vi får utskrivet ngn hostmedicin.

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sofia

Vi fick ett jättebra tips på BVC då Ludvig var förkyld och hade ont i halsen, kanske inte det enklaste, men det hjälpte. Testa ge flytande ipren. Det smakar inte gått, och det var inte det enklaste att få i honom, men det hjälpte dom gånger vi lyckades. Hoppas att William blir frisk snart!

Postat av: Emma Aludden

Men stackars W. Kram till honom!

Postat av: Kattens

Men usch. :( Krya på er! :)

Postat av: Linda

Det är trist när de små är sjuka och kunde man byta med dem så hade man gjort det.

Anton har också jobbigt med tänderna nu - hörntänder som precis håller på tränga sig upp.

Flytande Ipren är bra, flytande alvedon -mot tänderna. Mot hostan är det svårt, men hoppas han får nån bra hostmedicin som hjälper. Vi gav Noskapin till Anton sist han hade hosta. Den lättade upp bra.

Men sen är det nåt som går nu...en hemsk och jobbig hosta som är långvarig.

Postat av: Pia Å

Men stackars W! Elmer har också haft feber och snorat och en jäkla hosta. Det låter så hemskt när han har hostat och rosslat! Vi fick utskrivet mollipect till honom och det hjälper ganska bra, när man väl fått i honom den, vilket inte är det lättaste! Krya på dig W!!

Postat av: Theres

Olle fick utskrivet mollipect och det funkade bra efter någon dag när effekten började komma av den. Hoppas han blir frisk snart! Flytande alvedon kan funka om man "gnuggar" det vid tandköttet, kan ju inte bli så mycket sämre iaf! :) Kram

Postat av: Mia

Stackars W... Vilken fin sida du fått! Krama W från T :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback