Home

Åh så skönt att börja morgonen med att bada badkar med världens sötaste och gladaste unge :)
Och att han faktiskt sov till 08.45 idag gör då inte saken sämre ! Shit vad skönt att få sova ut .
Vi började även med projekt sova-i-eget-rum med W igår, då vi tror att han störs av oss (läs: Mathias) på nätternä och därför vaknar till då & då. Mathias snurrar som en galning i sömnen ! Och resultatet av projektnatt nr 1 kunde ju inte ha gått så mkt bättre ! En nappinstoppning och en gång åt han då han inte åt ngn välling när vi la han. Sen imorse när han åt sin välling(!) vid 7 fick han sova vidare bredvid mig . Antingen så var han supertrött efter vår lilla resa , det får vi se ikväll :) Men läggningarna är ju ett projekt för sig *pust* Han står mest mot spjälisen, hoppar mot kanten och kastar nappen på golvet...

Andra tanden nere och en tand uppe har ploppat igenom utan några större besvär. Lite har han gråtit i sömnen men somnat om själv. Han står och gungar i krypställning och ibland tar han några krypsteg , det händer verkligen massor just nu !

Våran lilla trip till Haparanda var helt underbar och välbehövlig. Mamma började jobba båda dagarna kl 13 så hon tog W på morgonen och var var ute och gick med han. Under den tiden solade jag, gick till frissan/frisörskolan (ASBILLIGT, 450kr för klipp&färg !)  och hälsade på några vänner. Sen har vi hunnit med några barnkalas, snosa på Annas ubersöta bebis och shoppa lite nödvändigheter på ikea,ikanohuset och "på gränsen"(köpcentret) :) Mysiga dagar !

Idagkommer Jenny och hälsar på oss , MYS ! Och imorgon tänkte jag , om ngn är sugen på att fika så får ni gärna komma hit , hör bara av er :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Kattens

Skönt att första natten gick så bra! :) Alfon stördes också på natten av Anders, som typ vänder sig hundra gånger, snarkar osv osv så direkt Alfon fick sitt egna rum sov han som en klubbad säl hela nätterna och har gjort sedan dess. ;) Nästa barn får flytta tidigare haha. :D

Postat av: Linda

Härligt att det gick så bra!

Det brukar inte vara nåt större problem att låta de sova i eget rum. Det är värre för en själv, tycker jag. Men det är ganska skönt att ha de i eget rum faktiskt. Ännu bekvämare blir det när han sover i vanlig säng och kan kliva upp själv.

Postat av: Theres

Han har aldrig klättrat tidigare, hoppas att det är en engångs grej! Olle var också i början att han hoppade ner med huvudet före, men sen var det som att han lärde sig att man måste backa. Han får ju ändå aldrig vara själv typ i sängen eller soffan, man vet aldrig vad dom får för sig mitt i allt slänger dom sig ner!Ja absolut, vi ses imorgon! Jag och Jenny är nog där innan 17 :)

Postat av: Jenny-Elliots Mamma

Härligt att det går så bra att sova i eget rum! Visst ses vi imorgon;)?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback