Vilken underbar dag !

Ja vilken underbar dag det har varit eller vad ? :)
Imorse vaknade jag, inte alls bakfull efter gårdagens mkt trevliga AW med några av mamisarna. Skötsamma som vi var så drog vi oss hem strax före 22 och det är man glad för idag ja :)

Vi har varit ute halva dagen och b la byggt ihop Williams nya sandlåda som han fick av sin farmor och farfar. Som tur är , så finns det någon som ibland läser instruktioner i den här familjen (läs:jag) annars hade nog sandlådan varit i soporna nu ;)
Nej, M hade säkert klurat ihop det, men han har inte världens bästa tålamod med såna grejer utan bygger hellre allting själv från grunden för att slippa just det, instruktioner. Efter bygget gick vi över på grannens 1-årskalas och fikade massor (var där igår oxå haha), sen for jag & W och handlade medans M och hans bror snickrade det sista i våran bastu. Snart är det klart, skönt !
Nu sover W och M är ute och grillar hamburgare åt oss. Jag bloggar, mumsar i  mig årets första jordgubbar och lite marabou polka , gott !

Hoppas att ni har en mysig lördagkväll !

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: sanna

HAHA, du, då är jag och m riktigt lika med andra ord. jag har jordens sämsta tålamod och får adhd på 0,2 sekunder när det gäller instruktioner ;).mysigt med egen sandlåda!! charlie och jonas var nere på gården och lekte i våran, och åkte lite rutchkana. toppen sen när dom är liiiiite större och kan leka tillsammans och vi kan fika och surra lite under tiden ;). och ja, ang vagnen så får nog vi också vänta lite, det är dyrt att flytta (och vara oekonomisk, you know me ;).

Postat av: Kattens

Men alltså vad är det med karlar och instruktioner?? Dom ska alltid sätta ihop det själv utan att läsa instruktionerna. ;) Jag får tvinga på A instruktionshäften vid alla byggnationer. ;) För läser man dom inte så finns det alltid någon skruv över i slutet. ;)Mysigt med sandlåda!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback